Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Macro Ring Lite MR-14EX II

Macrolite blic visokih performansi koji pruža rešenja za kreativno osvetljenje fotografima koji se bave makro fotografijom, u prirodi ili u studiju.

Prednosti

  • Prstenasti dizajn blica za raznovrsno osvetljenje prilikom snimanja izbliza
  • Odlične performanse uz vodeći broj 14 (ISO 100, m)
  • Dve nezavisno promenljive cevi blica za kreativnu kontrolu osvetljenja
  • Probne LED lampe olakšavaju kadriranje i fokusiranje
  • Brzo i lako se koristi: mogućnost upravljanja sa fotoaparata ili sa samog blica

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Kreativno makro fotografisanje sa blicem


Prstenasti dizajn blica omogućava ujednačeno osvetljavanje malih subjekata - idealno rešenje za fotografe koji snimaju prirodu (cveće i insekte), kao i za one koji fotografišu u specijalizovane naučne svrhe. E-TTL II merenje pojednostavljuje preciznu ekspoziciju blica.

Kreativna kontrola senki


Dve cevi blica moguće je naizmenično koristiti uz kontrolu odnosa u šest koraka, što omogućava različite stilove osvetljenja. Koristite obe cevi podjednako radi postizanja efekta bez senki, ili učinite jednu cev svetlijom od druge, za reljefno osvetljenje koje naglašava teksture. Glavu blica Macro Ring Lite MR-14EX II moguće je rotirati oko objektiva, što omogućava da dominantni izvor svetla dolazi pod bilo kojim uglom.

Visoke performanse


Velika izlazna snaga i vodeći broj 14 (ISO 100, m) omogućavaju korišćenje malih otvora blende za maksimalnu dubinu polja prilikom snimanja izbliza. Informacije o temperaturi boje prenose se nazad na fotoaparat tokom snimanja, što pomaže pri optimizovanju automatskog balansa bele.

Mogućnost integracije sa drugim blicevima


Macro Ring Lite MR-14EX II može da se koristi kao optički bežični glavni blic u konfiguraciji sa više bliceva, radi okidanja Speedlite bliceva koji su podešeni kao podređeni. Na primer, ovo je korisno kada koristite drugi blic za osvetljavanje pozadine.

Inovativni, impulsivni dizajn


Upravljajte blicem Macro Ring Lite MR-14EX II pomoću komandi na EOS fotoaparatu ili pomoću lako čitljivog ekrana sa matricom. Svetla LED probna lampa olakšava fokusiranje i kadriranje pri slabom osvetljenju, a prilagođene postavke omogućavaju personalizovanje funkcija u skladu sa načinom na koji radite.

Pouzdane performanse na koje možete da se oslonite


Brzo i tiho obnavljanje garantuje da ćete biti spremni za snimanje baš u pravom trenutku. Macro Ring Lite MR-14EX II spreman je za ponovno okidanje samo 5,5 s nakon potpunog pražnjenja. Samočisteći priključak za spoljni blic sa dvokanalnim elektronskim prenosom obezbeđuje odgovarajuću vezu sa fotoaparatom.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Macro Ring Lite MR-14EX II, njegovim karakteristikama i mogućnostima.