Canon imageFORMULA P-208

imageFORMULA P-208

Kompaktni i elegantni mobilni skener P-208 predstavlja savršen izbor za rukovodioce koji često putuju i za kućne korisnike. Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 10 listova i veoma brzo dvostrano skeniranje daju postojan nivo produktivnosti.

Prednosti

  • Ultrakompaktan, lagan i svestran
  • Produktivno dvostrano skeniranje (16 slika u minuti) uz mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 10 listova
  • Podržava skeniranje kartica i fotografija sa reljefom
  • Praktično i intuitivno, samo priključite i skenirajte
  • Mac i Windows kompatibilnost
  • Dostupna je opciona Wi-Fi jedinica WU10

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon imageFORMULA P-208

Izuzetno produktivno mobilno skeniranje


Sićušni P-208 pruža impresivne brzine dvostranog skeniranja do 16 slika u minuti (crno-belo). Ugrađeni mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 10 listova omogućava grupno skeniranje radi dodatnog povećanja produktivnosti: savršeno rešenje za skeniranje ugovora i povezanih dokumenata. P-208 vam omogućava da smanjite težinu opreme koju nosite sa sobom, zato što su mu dimenzije malo veće od standardnog lenjira, i teži samo 600 g. Zahvaljujući tome što se napaja direktno preko USB veze, pomaže vam da održite visok nivo produktivnosti bilo gde u domu ili u pokretu.

Samo priključite i skenirajte, u pokretu


Elegantni, kompaktni i ultralagani P-208 vam zaista omogućava da samo priključite i skenirate. Ako skener povežete putem USB veze sa Windows ili Mac računarom dok je aktivan režim automatskog pokretanja, odmah će se pokrenuti ugrađeni softver za skeniranje CaptureOnTouch Lite kompanije Canon. Za tren ste spremni za skeniranje, bez potrebe za dodatnim softverom ili upravljačkim programima.

Skenirajte različite dokumente


P-208 omogućava skeniranje različitih medija, od A4 do dokumenata neuobičajene veličine poput kartica sa reljefom, pa predstavlja savršenu alatku za mobilne korisnike. Organizujte se kod kuće i oslobodite prostor skeniranjem računa za domaćinstvo; ili sačuvajte uspomene u digitalnom formatu skeniranjem starih fotografija u visokom kvalitetu pomoću specijalne funkcije koja omogućava kreiranje slika što je moguće približnijih originalu.

Jednostavna obrada slike


Asortiman funkcija za obradu slike na modelu P-208 obuhvata automatsko otkrivanje boja, prepoznavanje orijentacije teksta i poboljšavanje teksta - za slike visokog kvaliteta i uštedu dragocenog vremena. Za praktično i intuitivno skeniranje koristite potpuno automatski režim koji automatski primenjuje najbolje postavke u skladu sa dokumentom. Samo ubacite dokument i skenirajte!

Fleksibilno bežično skeniranje


Ako želite slobodu skeniranja gde god da se nalazite, kombinujte P-208 sa opcionom WU10 jedinicom za Wi-Fi vezu i napajanje. Možete da je koristite za bežično skeniranje dokumenata direktno na pametni telefon, tablet ili stoni računar, kao i za deljenje skenera među grupom korisnika ili uređaja preko mrežnog servera ili kućnog rutera.

CaptureOnTouch Mobile


Povežite P-208 sa opcionom WU10 jedinicom da biste koristili aplikaciju CaptureOnTouch Mobile kompanije Canon za direktno skeniranje na iPhone®, iPad® ili Android uređaj. Uštedite dragoceno vreme uz funkcije poput dvostranog skeniranja dokumenata u jednom prolazu. Napredne alatke za obradu slike, kao što su automatsko prepoznavanje veličine dokumenta, automatsko poravnavanje stranice i brisanje praznih stranica, pomažu vam da postignete postojano superioran kvalitet slike. Ova besplatna aplikacija dostupna je za iOS i Android uređaje.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon imageFORMULA P-208 , njegovim karakteristikama i mogućnostima.

ADF

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

USB connection

USB veza