Canon imageFORMULA DR-G1130

imageFORMULA DR-G1130

Veoma brzi i veoma kvalitetni A3 skener za proizvodnju za namensko skeniranje i kritično važne zadatke. Savršeno rešenje za centralizovane ili udaljene kancelarije i specijalizovane biroe za skeniranje.

DR-G1130

Prednosti

 • Veoma brzo skeniranje u boji (do 200 slika u minuti)
 • Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 500 listova
 • Pouzdan mehanizam za uvlačenje omogućava rad sa različitim tipovima dokumenata
 • Uvlačenje sa prednje strane i putanja sa U krivinom za praktično rukovanje
 • Robustan dizajn za zahtevna radna opterećenja
 • Obrada slike visokog kvaliteta

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon imageFORMULA DR-G1130

Produktivnije i brže skeniranje


Radite produktivnije zahvaljujući veoma brzom DR-G1130 skeneru za proizvodnju. Omogućava skeniranje 130 stranica u minuti/260 slika u minuti crno-belo i u nijansama sive.
Namenski čip pomaže u postizanju nazivnih brzina čak i kada su izabrane funkcije za višestruku obradu slike. Mehanizam za uvlačenje dokumenata kapaciteta 500 listova omogućava skeniranje velikih grupa dokumenata radi uštede dragocenog vremena.

Poboljšana obrada dokumenata


Asortiman naprednih funkcija za obradu dokumenata povećava efikasnost skeniranja i daje bolje rezultate, bez obzira na kombinaciju tipova dokumenata. Položena putanja za uvlačenje papira omogućava glatkije skeniranje i sprečava oštećenja, naročito kod tankog papira, a tri režima za uvlačenje papira pružaju opcije za pouzdanu obradu različitih tipova dokumenata. Senzori za detekciju zaheftanih listova na modelu DR-G1130 sprečavaju oštećivanje dokumenata, a senzor za ultrazvučno detektovanje dvostrukog uvlačenja upozorava korisnika u retkim slučajevima kada dođe do dvostukog uvlačenja.

Dizajniran sa operaterima na umu


Dizajn modela DR-G1130 sa prednjim uvlačenjem istovremeno omogućava udobnost i praktičnost prilikom rukovanja, dozvoljavajući operateru da uvlači dokumente i vadi ih bez ikakvog napora, dok sedi. Pored toga, dugmad na kontrolnoj tabli i dugmad za obavljanje radnih zadataka napravljena su tako da se lako mogu uočiti u nivou očiju.

Napravljen za zahtevna radna opterećenja


Uprkos kompaktnim dimenzijama, DR-G1130 je robustan, kako bi mogao da obrađuje zahtevne svakodnevne radne procese u modernim preduzećima, uz preporučeni dnevni obim rada do 30.000 skeniranih dokumenata. Predstavlja savršeno rešenje za različite poslovne sektore, što obuhvata centralne korporativne kancelarije i biroe za skeniranje.

Obrada slike visokog kvaliteta


Kako biste svaki put dobili rezultate vrhunskog kvaliteta, DR-G1130 je opremljen čitavim nizom inteligentnih funkcija za obradu slike. Napredni metod poravnavanja stranica omogućava skeneru ne samo da detektuje i ispravlja dokumente koji se uvlače pod uglom, već i da obavi drugu proveru na osnovu nagnutog teksta na skeniranim slikama. Režim presavijanja vam omogućava da skenirate medije do formata A1. Funkcija MultiStream daje dve slike, npr. crno-belu za optičko prepoznavanje teksta (OCR) i u boji za arhiviranje, a funkcija Character Emphasis poboljšava čitljivost radi boljeg OCR prepoznavanja.

Raznovrsne opcije i softver


Ako želite jednostavno da skenirate povezane materijale, povežite DR-G1130 na opcionu A3 položenu jedinicu za skeniranje 201 ili A4 položenu jedinicu za skeniranje 101 kompanije Canon. U druge opcije spadaju postutiskivač i dekoder separacionog koda. Priložen je softver CapturePerfect kompanije Canon koji omogućava jednostavno grupno skeniranje uz SharePoint vezu.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon imageFORMULA DR-G1130, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Scanning speed A4 (single sided)

Brzina skeniranja (A4, jednostrano)

Automatic document feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Scanning speed A4 (single sided)

Dnevni obim skeniranja

A3

Dvostrano A3 skeniranje

icon

Efikasno grupno skeniranje

USB connection

Još bolji kvalitet slike

 • Skener

 • Disk za instalaciju

 • Kofax VRS disk

 • Dokumentacija

 • USB kabl

 • Kabl za napajanje

 • Krpa za čišćenje

Isporučeni softver

Saznajte više o softveru koji se isporučuje sa ovim skenerom.

Canon aplikacije

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Moćna aplikacija koja vam omogućava da brzo i efikasno grupno skenirate dokumente. Nudi napredne izlazne opcije uz prikaz u više prozora i prikaz sličica.

 • Pravite precizne digitalne dokumente svaki put zahvaljujući asortimanu funkcija koje omogućavaju uklanjanje iskošenja, popravljanje čitljivosti i oštrine
 • Skenirajte direktno u e-poštu, PDF, datoteku ili prezentaciju pomoću samo jednog dugmeta
 • Veoma jednostavno registrujte rutinske zadatke i uređujte, preuređujte ili upravljajte datotekama
 • Podrška za Kofax VRS

Kompatibilnost: Windows

Saznajte više >

Aplikacije drugih proizvođača softvera

Kofax VRS

Vodeći softver za obradu slike na tržištu, VRS skraćuje vreme potrebno za ručnu pripremu dokumenata, poboljšava kvalitet skeniranih slika i maksimalno poboljšava performanse skenera za veliki obim posla. Poboljšana čitljivost i viši učinak OCR prepoznavanja povećavaju produktivnost.
Kompatibilnost: Windows

Komplet za razvoj softvera

BSDP

Naš program za razvoj poslovnih rešenja (BSDP) posvećen je tome da vam pruži pristup asortimanu tehničkih informacija koje će vam pomoću u razvoju aplikacija za naš asortiman poslovnih proizvoda. Više informacija o našim kompletima za razvoj softvera potražite na veb stranici Canon Developer Programme.