Canon imageFORMULA DR-C120

imageFORMULA DR-C120

Efikasan i pouzdan, skener za dokumente imageFORMULA DR-C120 omogućava jednostavno i isplativo skeniranje za manje kancelarije i korporativna odeljenja.

Prednosti

  • Veoma brzo skeniranje u boji (do 40 slika u minuti)
  • Kompaktan i jednostavan za korišćenje
  • Snažan softverski paket koji obuhvata eCopy PDF Pro Office
  • Dodatne komponente za usluge zasnovane na informatičkom oblaku (Google Docs, Evernote i SharePoint)
  • Pouzdana obrada dokumenata
  • Napredna obrada slike
  • Izuzetna energetska efikasnost

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon imageFORMULA DR-C120

Brzo i produktivno skeniranje


Zahvaljujući inovativnim tehnologijama kompanije Canon za obradu slike, DR-C120 omogućava produktivno dvostrano skeniranje u boji brzinom do 40 slika u minuti. Mehanizam za uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova omogućava produktivniji rad.

Jednostavno korišćenje i kompaktne dimenzije


Korisniku prilagođen dizajn modela DR-C120 i rukovanje pomoću prednje table olakšavaju zaustavljanje, pokretanje i nastavljanje skeniranja pomoću jednog dugmeta. Zadatak skeniranja koji često obavljate možete praktično da pokrenete pomoću dugmeta za pokretanje - čime ne štedite samo vreme, već obezbeđujete i preciznost, pošto su sve postavke za zadatak unapred definisane. Kompaktni DR-C120 pruža svestranost tamo gde je ušteda prostora na stolu važna, zahvaljujući trostrukom dizajnu ležišta koji omogućava skeniranje sa izlaznim ležištem u otvorenom, zatvorenom ili poluotvorenom položaju.

Postignite više zahvaljujući kompletnom softverskom paketu


DR-C120 se isporučuje sa impresivnim asortimanom vrhunskog softvera za izuzetno profesionalne rezultate skeniranja, a on obuhvata: CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort i eCopy PDF Pro Office. Intuitivni softver CaptureOnTouch podržava skeniranje u više formata, što obuhvata PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP i PPTX. Dokumente takođe možete da skenirate i da čuvate direktno u aplikacije koje koriste informatički oblak, kao što su SharePoint, Evernote i Google Docs. Uključena je i puna licenca za eCopy PDF Pro Office, snažnu aplikaciju za kreiranje, uređivanje i konvertovanje PDF datoteka koja je jednostavna za korišćenje.

Impresivna obrada dokumenata


Bez obzira na tip dokumenta, robustni mehanizam za uvlačenje daje optimalnu pouzdanost uvlačenja i odvajanja - čak i kada skenirate mešovite serije sa tankim i debelim dokumentima. Svestrani DR-C120 takođe omogućava skeniranje vizitkarti, ID kartica, dokumenata dužine 3 m, pa čak i A3 dokumenata (u režimu presavijanja).

Napredni kvalitet slike


Zahvaljujući intuitivnim funkcijama za obradu slike, DR-C120 zahteva malo pripreme za skeniranje mešovitih dokumenata - samo ih naslažite i skenirajte! Svaki put ćete dobiti savršene rezultate skeniranja uz funkcije kao što su automatsko prepoznavanje veličine dokumenta, otkrivanje boja i poravnavanje stranice. Kako biste dodatno olakšali skeniranje, samo izaberite potpuno automatski režim ako želite da se automatski primene najbolje postavke skenera na osnovu sadržaja dokumenta.

Naklonjen životnoj sredini


DR-C120 je izuzetno energetski efikasan i troši manje od pola količine energije u odnosu na većinu sličnih skenera u klasi. Radi dodatne praktičnosti i uštede energije, skener se automatski isključuje zajedno sa računarom.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon imageFORMULA DR-C120, njegovim karakteristikama i mogućnostima.