Foto-albumi

Vaš život u HD kvalitetu. Digitalne fotografije možete da delite za nekoliko sekundi, ali ništa ne može da se poredi sa držanjem odštampane fotografije u ruci. Zašto onda ne biste sami napravili foto-album visokog kvaliteta pomoću softvera hdbook. Personalizovani foto-album, profesionalno odštampan i povezan, zaista će oživeti fotografije, pomoću vam da sačuvate uspomene i poslužiti kao idealan poklon za prijatelje i članove porodice.

Personalizovani hdbook. Prosto kao pasulj.

1. Izaberite fotografije

2. Preuzmite softver hdbook

3. Uživajte u uspomenama

Odaberite omiljene slike koje ćete prikazati u vrhunskom foto-albumu – idealno rešenje bez obzira na to da li želite da kreirate zaista personalizovan poklon ili da samo delite dragocene trenutke provedene sa porodicom i prijateljima.

Softver hdbook omogućava vam da lako, za nekoliko minuta dizajnirate foto-album. Samo preuzmite softver na PC ili Mac računar sa neke od veb stranica prodavaca kod kojih je dostupan softver hdbook, rasporedite fotografije i tekst i pošaljite materijal na štampanje.

Vaš personalizovani foto-album biće odštampan na vrhunskom štampaču Canon DreamLabo 5000. Uskoro ćete dobiti foto-album profesionalnog kvaliteta sa živopisnim i prirodnim bojama na fotografijama i oštrim tekstom.

Inspiracije za personalizovani foto-album

Luksuzni album sa venčanja

Oživite uspomene na taj specijalni dan – napravite sopstveni luksuzni foto-album sa venčanja uz naš asortiman pozadina sa temom venčanja, okvira za slike i stilova stranica.

Foto-album sa slikama bebe

Foto-album sa slikama bebe predstavlja savršen način da delite i pokažete slike novog člana porodice, a pomaže vam i da zapamtite sve važne trenutke.

Foto-album sa putovanja

Bez obzira na to da li je u pitanju najbolje putovanje u životu ili opuštajući odmor pod suncem, održite uspomene svežim dugo nakon što se vratite pomoću veoma kvalitetnog foto-albuma sa putovanja.

Objavite svoje fotografije

Foto-album portfolija profesionalnog kvaliteta predstavlja odličan način da pokažete svoje fotografske veštine i da potencijalnim klijentima promovišete ono čime se bavite.

Zadivljujući kvalitet fotografija

Vaše uspomene u HD kvalitetu

Pogledajte i osetite superiorni kvalitet koji pruža. Zahvaljujući našoj HD tehnologiji štampe sa 7 mastila, fotografije su prelepo detaljne, sa prirodnim nijansama kože i vernom reprodukcijom boja. Fotografije u boji izgledaće tako živopisno da će „iskakati“ sa stranice, a crno-bele slike će imati glatke prelaze između nijansi za prefinjen izgled.

Odaberite korice za hdbook

Zaista personalizovan foto-album

Kreirajte personalizovane korice foto-albuma dodavanjem teksta i slika. Profesionalno odštampan i povezan, vaš hdbook će sa ponosom zauzimati mesto na svakoj polici.

Dodajte tekst na fotografije

Jasno. Oštro. Čitljivo.

Dodajte natpise uz fotografije i naziv albuma na korice. Zahvaljujući specijalnoj formuli za mastila i rezoluciji štampe od 2.400 tpi, tekst u hdbook albumu je izuzetno oštar.

Ravno povezivanje

Savršeni otisci preko dve strane

Za sve foto-albume koristi se ravno povezivanje, pa možete da štampate slike na dve stranice bez gubitka njihovih delova na prelazima između stranica. Dvostrani foto-papiri vrhunskog kvaliteta omogućavaju proširivanje sa standardne 24 stranice na najviše 100 stranica bez ugrožavanja tankog poveza.

Izbor hdbook formata

Format u skladu sa vašim ukusom

Kvadratni formati dostupni su u veličinama 127 x 127 mm, 210 x 210 mm i 300 x 300 mm, a možete i da izaberete položenu ili uspravnu orijentaciju za formate A5 i A4, kao i A3 format u položenoj orijentaciji. Drugim rečima, sigurno ćete pronaći savršen format za vaš personalizovani foto-album.

Izbor foto-papira

Vrhunska završna obrada

Papir sa specijalnom formulom (napravljen za upotrebu sa tehnologijom štampe kompanije Canon) omogućava štampanje fotografija HD kvaliteta za vrhunsku završnu obradu. Odaberite Luster papir sa teksturom koja je slična tradicionalnim otiscima iz fotolaboratorije ili sjajni papir sa glatkom završnom obradom visokog sjaja.

Dugotrajne uspomene

Kombinacija mastila i foto-papira sa specijalnim premazom kompanije Canon garantuje da će fotografije trajati ceo život. U svakom slučaju, bar 300 godina, pa možete da budete sigurni da će u vašem personalizovanom foto-albumu moći da uživaju i buduće generacije.*

Softver za foto-albume

Naš jednostavni za korišćenje softver za Windows ili Mac omogućava vam da za nekoliko minuta kreirate prilagođene foto-albume. Odaberite format albuma, dodajte slike i odaberite raspored pomoću velikog izbora šablona.

Brzi, unapred podešeni rasporedi

Napredni, prilagođeni rasporedi

Učinite kreiranje personalizovanog foto-albuma još jednostavnijim pomoću funkcije Autoflow. Softver automatski raspoređuje slike i stavlja ih u okvire na osnovu najbolje orijentacije. Svakako možete da doterate raspored na stranicama i slike pre slanja personalizovanog foto-albuma na štampanje.

Pored toga što je jednostavan za korišćenje, besplatni softver hdbook ima napredne funkcije koje vam pružaju potpunu slobodu pri dizajniranju kako biste foto-album napravili onako kako želite i ispričali svoju priču.

Gde kupiti?

Preuzmite besplatni softver za foto-albume hdbook iz neke od prodavnica i već danas počnite da kreirate luksuzne foto-albume. Počnite tako što ćete kliknuti na zastavu zemlje pored izabranog hdbook prodavca.

Austrija

[IMAGE] Fotobuch24

[IMAGE] fotobuch-online

[IMAGE] foto-book

[IMAGE] TT-Foto

Belgija

[IMAGE] selexion

[IMAGE] Belgium NL[IMAGE] Belgium FR

Danska

[IMAGE] PhotoCare

Nemačka

[IMAGE] fotobuch-online

[IMAGE] foto-book

[IMAGE] Germany_Expert

Italija

[IMAGE] Multitime v2

[IMAGE] B&W

[IMAGE] Loreto

[IMAGE] Benedetti

[IMAGE] Paoletti_v2

[IMAGE] CSI

[IMAGE] Andreella Photo v2

[IMAGE] Betta Giancarlo v2

[IMAGE] CineSud v2

[IMAGE] Foto Colombo v2

[IMAGE] New Free Photo v2

[IMAGE] Photo19 v2

[IMAGE] PhotoFuture v2

[IMAGE] Pixelefoto v2

[IMAGE] Telestampo v2

Fornitureconti

[IMAGE] Domiad

[IMAGE] Photop

[IMAGE] IT_Wheretobuy_UniversoFoto v2

Luksemburg

[IMAGE] selexion

[IMAGE] LU_NL[IMAGE] LU_FR

Poljska

[IMAGE] Poland_Podstawowe

[IMAGE] Poland_fotoplus

Ujedinjeno Kraljevstvo

[IMAGE] 2M

[IMAGE] Clifton Cameras

[IMAGE] Park Cameras

[IMAGE] Castle Camera

[IMAGE] WA_Logo_White_Banner

[IMAGE] WA_Logo_Wheretobuy_Calumet

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wilkinson

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wex

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wex

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Light Land v2

UK_Wheretobuy_MTA

Ireland

[IMAGE] Conns Cameras

[IMAGE] Mahers

*Procenjeni vek štampanja prilikom odlaganja na tamnom

<Metodi testiranja i kriterijumi za procenu>

Vrednosti u godinama za trajnost slika procenjene su na osnovu metoda i kriterijuma testiranja navedenih u standardu „Digital Color Photo Print Stability Evaluation“ (JEITA CP-3901) koji je objavila organizacija JEITA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association).

<Napomena za štampanje i prikazivanje fotografija>

Stvarna trajnost slika može da se razlikuje od gornjih procena u zavisnosti od uslova u kojima se prikazuju/odlažu. Periodi u godinama izračunavaju se na osnovu rezultata ubrzanih testova koje obavlja kompanija Canon Inc. i ne predstavljaju garanciju za proizvod. Produžavanje veka trajanja odštampanih slika: Izlaganje svetlu, gasovima iz okruženja, visokoj temperaturi i vlažnosti može da ubrza bleđenje boja. Izbegavanje tih faktora tokom odlaganja i prikazivanja predstavlja efikasan način poboljšavanja trajnosti fotografija.


*Dizajn i specifikacije podložni su promenama bez prethodne najave.

  • Canon
  • ...
  • Kreirajte sopstvene profesionalne i personalizovane foto-albume