Odštampajte i delite sa bilo kog mesta

Ponekad je potrebno da odštampate fotografije snimljene pri slabom osvetljenju da biste videli sve fine detalje koje je vaš Canon fotoaparat zabeležio. Kada napravite fizički otisak fotografije u čiji ste nastanak uložili veliki trud, mnogo više ćete je ceniti, kao i svi ostali. U današnje vreme štampanje ne mora da podrazumeva naporno prenošenje datoteka na računar, povezivanje štampača, a zatim slanje fotografija na štampanje.

Ako vaš Canon fotoaparat ima ugrađenu Wi-Fi funkciju, možete da štampate direktno na Canon PIXMA štampaču ili da napravite rezervnu kopiju omiljenih snimaka u informatičkom oblaku.

Potom možete da koristite Easy Photo Print+ da biste odštampali fotografije pomoću smartfona ili tableta direktno iz Facebook ili Flickr naloga, ili iz onlajn aplikacija za skladištenje kao što su Dropbox i Google Drive.

Fotografije biste mogli da pošaljete i na kućni štampač, dobijajući instant razglednicu onoga što fotografišete. To znači da vaši omiljeni snimci napravljeni pri slabom osvetljenju mogu s ponosom da budu izloženi kada se vratite kući.

Štampanje fotografija snimljenih pri slabom osvetljenju