Saradnja između kompanija Eyes On Media i Canon označava novi početak za World Press Photo

Ova kompanija sa sedištem u Amsterdamu pruža sveobuhvatan asortiman usluga profesionalnim fotografima i pomaže im da snimaju, uređuju i štampaju slike visokog kvaliteta za vrhunske načine primene – naročito za izložbe, muzeje, arhitekturu, umetnost i maloprodaju. U bliskoj saradnji sa organizacijom World Press Photo i kompanijom Canon, radi pronalaženja najboljeg mogućeg rešenja, kompanija Eyes On Media je upotrebila položeni štampač Océ Arizona 480 GT i položeni sekač Océ Procut kompanije Canon za direktno štampanje na Forex ploče debljine 1 mm i na Dibond listove, radi postizanja izuzetno precizne i profesionalne završne obrade.

Ne samo da je krajnji rezultat pružio organizaciji World Press Photo izdržljivo rešenje koje je značajno smanjilo mogućnost oštećenja tokom transporta, već je i oživelo fotografije na novi način i stvorilo vizuelno primamljiv efekat, koji ova organizacija smatra jednim od glavnih činilaca u organizovanju uspešne izložbe.

EOM-image1

„Kvalitet slike i mogućnosti primene koje pružaju Arizona mašine značajno su unapredili našu uslugu štampanja fotografija i pomogli nam da proširimo poslovanje. Bili smo oduševljeni kada nam se obratila organizacija World Press Photo, kojoj se divimo dugi niz godina. Znali smo da uz podršku kompanije Canon i Arizona mašina možemo da odgovorimo na potrebe ovog zahtevnog klijenta.“

Martin Minoli, vlasnik