Sanders Group privlači novu bazu klijenata zahvaljujući Canon položenim UV štampačima

Nešto što je 1985. počelo kao kompanija koja se bavila isključivo uvozom i prodajom magnentnih supstrata – prodavala ih je štamparijama, dizajnerima i marketinškim kompanijama – uskoro je preraslo u vodećeg svetskog proizvođača i distributera fleksibilnih magnetnih materijala za velike maloprodajne lance i tržište pravljenja reklamnih panoa.

Preuzimanje iz 1998. od strane Marka de Verta, koji je sada izvršni direktor, u kombinaciji sa radikalnom transformacijom poslovnog modela 2009. i uvođenja nove tehnologije položenih UV štampača kompanije Canon, brzo je odvelo kompaniju Sanders Group u potpuno novom smeru – pripremilo je kompaniju za budućnost, otvorilo raznovrsne mogućnosti za stvaranje visokoprofitnih poslovnih mogućnosti i iz korena promenilo proizvodni proces štampanih magnetnih proizvoda.

Sanders-image1
Sanders-image2

„Mašine Océ Arizona su promenile moju kompaniju. Tokom ekonomske krize mnoge druge kompanije su propale, ali meni su ove mašine pružile veću zaradu uz manji promet. U suštini, promet mi se smanjio ali mi je marža porasla, pošto sam materijal kojim sam nekad trgovao pretvorio u nešto što ima veću vrednost. Uspeo sam da odgovorim na potražnju za kratkim vremenom obrta, prilagođenim načinima primene i kreativnim rešenjima.“

Marko de Vert, izvršni direktor