Studije slučaja

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Od generisanja novih izvora prihoda na polju grafičkog dizajna do smanjivanja troškova u vezi sa štampom za lokalni organ vlasti, naši klijenti objašnjavaju prednosti koje su dobili usled saradnje sa kompanijom Canon.

Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.

Sve studije slučaja

ABC- Hero1

ABC Imaging

"Zahvaljujući Océ PRISMA radnom procesu i tehnologiji imagePRESS kompanije Canon, unapredili smo operacije i povećali profit kao rezultat 50% bržeg rada i smanjenja troškova od 30%."

Rej Hokins, generalni direktor

Pročitajte kompletnu priču

Al-Amiriya Printing Press

"We have been a Canon client since 2007 and the best thing about Canon is their after sales and maintenance support; we have 1 copier which printed 22 million copies - this can never happen unless these 2 factors are present: the team and the staff are well trained, and the service and maintenance support are outstanding."

Emad Fawzi Farag, President Of The General Affairs

Watch the video

DWF-logo.jpg

Alfa Laval

"Odeljenje za štampu sada je profitabilno i predstavlja isplativiji izbor za zadatke štampe od spoljnih alternativa."

Jorgen Bek-Jorgensen, menadžer za proizvodnu štampu

Pročitajte kompletnu priču

Antonius Hypercare

"Instaliranje mrežnih bezbednosnih kamera kompanije Canon pokazalo se kao fantastična odluka, zbog njihovog visokog kvaliteta i uticaja koji su imale na naš svakodnevni posao. Rezultati su bili trenutno vidljivi."

Rene Grut, generalni menadžer

Pročitajte kompletnu priču

AH-Hero1

Armstrong Watson

"Pre davanja bilo kakvih preporuka, kompanija Canon se zaista potrudila da sazna što više o načinu funkcionisanja naše organizacije, da identifikuje oblasti u kojima su potrebna poboljšanja i najbolje načine za njihovo uvođenje. Razumevanje poslovanja klijenata je filozofija koje se strogo pridržavamo, i bili smo zaista ubeđeni da je kompanija Canon pravi partner za nas."

Dejvid Klarkson, komercijalni direktor

Pročitajte kompletnu priču

Barry Callebaut

"Canon nam je pomogao da prihvatimo globalni pristup štampanju. Jednim potezom kompanija Canon je pomogla u transformisanju organizacije širom sveta."

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg

BD&H

"Pošto smo razmotrili opcije raznih proizvođača, postalo je očigledno da će Océ mašine moći da nam ponude najveće proizvodne brzine i najviši kvalitet po konkurentnoj ceni. Uz tehničku podršku kompanije Canon, u kombinaciji sa vrhunskom Océ tehnologijom, sada smo nezaustavljiva kreativna sila."

Džejms Foks, direktor

Pročitajte kompletnu priču

Beiersdorf

"U pitanju je više od uštede vremena, promenilo je način na koji poslujemo."

Papanikolau Zina, marketing

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

BM Druck

"Razgovarali smo sa mnogim dobavljačima, ali je teško bilo zanemariti ponudu kompanije Canon – u pitanju je dobavljač sa kojim imamo veoma pozitivan odnos tokom dugog niza godina."

Rene Kasis, generalni direktor

Pročitajte kompletnu priču

Borealis AG

"Cilj nam je bio da napravimo neprimetan prelaz na standardizovano okruženje za štampu koje je takođe potpuno umreženo. Glavna motivacija za ovo bilo je pružanje centralizovanije podrške korisnicima, kao i ostvarivanje uštede u pogledu održavanja i podrške."

Džeki Cilen, rukovodilac tima za informacione tehnologije i sisteme

Pročitajte kompletnu priču

borealis
British-image1

Britanska biblioteka

"Toliko smo impresionirani veoma kvalitetnim mrežnim kamerama kompanije Canon da planiramo da povećamo broj modela na lokaciji na 400."

Banu Goud, menadžer bezbednosnih sistema

Pročitajte kompletnu priču

Cavelti

"Kompanija Canon analizirala je sve oblasti našeg poslovanja da bi utvrdila kako možemo da poboljšamo višekanalni pristup."

Marsel Bieri, direktor za pripremu za štampu i digitalne medije

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg

Klajv But

"Ima nešto u osećaju držanja otiska u ruci. Ako kupite umetničko delo, ono će obično biti na platnu. Isto je sa fotografijom; kada je kupujete, želite da je kupite na papiru, ne kupujete je na monitoru, zato što otiske na papiru možete da držite u ruci, a postoji nešto posebno u vezi sa tim. To je glavni razlog zašto imam štampač."

Klajv But

Pročitajte kompletnu priču

Colchester Institute

"Zaista nam se svideo pristup sa uslugama upravljanja štampanjem koji je preporučila kompanija Canon, kao i nivo profesionalnosti projektnog tima koji je preporučila kompanija Canon, kao i to koliko su blisku saradnju planirali da ostvare sa našim projektnim timom."

Gari Horn, pomoćnik direktora za finansije i operacije

Pročitajte kompletnu priču

ABC- Hero1

Documenteam

"Zadatke male dužine nije moguće ekonomično obaviti u ofsetnoj tehnici. Istovremeno, zadaci određenih dužina preskupi su kada se štampaju na sistemima zasnovanim na toneru."

Torsten Bišof

Pročitajte kompletnu priču

Druck and Medien

"Naš glavni cilj u kompaniji MSP je da na najbolji mogući način ispunimo zahteve naših klijenata. Spremni smo sve da žrtvujemo da bismo zadovoljili klijente. Smatramo da nam prelazak na digitalnu inkdžet štampu omogućava da ponudimo inovacije koje se očekuju na našem tržištu danas i ubuduće. Canon je sa nama od samog početka i odličan je partner u procesu donošenja odluka u vezi sa našom strategijom za budućnost i implementiranjem odgovarajućeg rešenja. Uz kompaniju Canon kao partnera, dobro smo opremljeni za budućnost."

Markus Striker

Pročitajte kompletnu priču

DM-hero1.jpg
DWF-logo.jpg

DWF

"Canon je odvojio vreme kako bi uvideo jedinstvene potrebe i viziju naše organizacije u celini i konsalting usluge koje nam je pružio omogućile su nam da detektujemo oblasti u kojima nam tehnologija može pomoći da radimo inteligentnije."

Dženis Murs, menadžer za isporuku usluga i nabavku

Pročitajte kompletnu priču

Savet Istočnog Lotijana

"Imali smo okvirnu ideju onoga što želimo da postignemo, ali nismo bili sigurni kako tačno to da ostvarimo. Stoga nam je iskustvo kompanije Canon u implementiranju čitavog opsega različitih rešenja za druge klijente zaista pomoglo da dođemo do pravog rešenja."

Džuli Kohi, finansijski menadžer

Pročitajte kompletnu priču

EH Booth & Co Ltd

"Kao posledica naše politike da kada je to moguće sarađujemo sa lokalnim dobavljačima, asortiman i format faktura koje oni šalju našim lokalima varira – od onih napisanih rukom, preko odštampanih faktura na više stranica, do elektronskih. Novi sistem za obradu faktura kompaniji Booths pruža veću funkcionalnost u pogledu obrade faktura i viši stepen obaveštenosti o fakturama koje su u procesu obrade."

Stiv Samner, finansijski kontrolor

Pročitajte kompletnu priču

Elwe

"Arizona 660XT nam omogućava da izbegnemo kompromise u vezi sa kvalitetom i vremenom isporuke. Možemo da ponudimo prodajne materijale u manjim količinama po konkurentnim cenama."

Kirsten van Brumen, Elwe specijalne promocije

Pročitajte kompletnu priču

Sarab-LOGO.jpg
DWF-logo.jpg

Savet Enfilda

"U saradnji sa kompanijom Canon napravili smo ključne korake na postavljanju temelja za očuvanje položaja odeljenja i pružanje podrške budućem rastu."

Pročitajte kompletnu priču

Eureco-Pharma BV

"Do prošle godine sam prihvatao mane eksternalizovanja štampanja brošura i nikada se nisam ni raspitivao o mogućnostima. Međutim, nakon razgovora sa ljudima iz kompanije Canon, počeo sam da shvatam potencijalne prednosti."

Jan de Krej, generalni direktor i vlasnik

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg

Evercore

"Kao kompanija za upravljanje bogatstvom, podrazumeva se da integritet brenda mora da bude bez greške, da bi ulivao poverenje unutar i izvan organizacije. Canon je odigrao ključnu ulogu u održavanju tog integriteta."

Vanesa O’Rajli, menadžer marketinga

Pročitajte kompletnu priču

Eyes on Media

"Kvalitet slike i mogućnosti primene koje pružaju Arizona mašine značajno su unapredili našu uslugu štampanja fotografija i pomogli nam da proširimo poslovanje. Bili smo oduševljeni kada nam se obratila organizacija World Press Photo, kojoj se divimo dugi niz godina. Znali smo da uz podršku kompanije Canon i Arizona mašina možemo da odgovorimo na potrebe ovog zahtevnog klijenta."

Martin Minoli, vlasnik

Pročitajte kompletnu priču

Falquon

"Kompanija Canon pružila nam je opsežnu podršku kako bismo na najbolji način iskoristili ONYX paket za radni proces za napredno upravljanje bojama. U pitanju je ključni aspekt radnog procesa za nas, a postojanost proizvodnje otisaka sa uređaja Océ Arizona sada je izvanredna."

Martin Prager, direktor u kompaniji Falquon

Pročitajte kompletnu priču

Fudblaski klub Dordreht

"Želeli smo da uvek snimamo izuzetno kvalitetne slike, naročito u delovima stadiona sa minimalnim osvetljenjem. Smatrali smo da je prelazak sa analogne na digitalnu tehnologiju jedini način da to postignemo."

Žak de Zeuv, osoba zadužena za bezbednost

Pročitajte kompletnu priču

FC-hero1

Formara

"Kompanija Canon je od samog početka blisko sarađivala sa kompanijom Formara i pružala nam podršku u identifikovanju odgovarajućeg rešenja za naše potrebe, a zatim nam je pružila sveobuhvatan pregled kako bi se to rešenje uklopilo u naše poslovanje i doprinelo njegovom razvoju. Na kraju nam je pružila uslugu instalacije i obuke koja je prelaz učinila neprimetnijim i povećala je produktivnost."

Fredi Kinzler, generalni direktor

Pročitajte kompletnu priču

Francis Combe Academy

"Kompanija Canon bila je jedini dobavljač koji se zaista usredsredio na naše potrebe i predstavio jasne mere koje bi trebalo preduzeti radi realizovanja naše dugoročne vizije."

Kris Turton – e-menadžer

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg
FT-hero1

FT Solutions

"Investiranje u te vrhunske sisteme za digitalnu štampu od ključne je važnosti za naš uspeh u budućnosti i već je donelo fantastične prednosti, poput povećanog kvaliteta i veće fleksibilnosti, za kompaniju FT Solutions i naše klijente."

Tom Gurd, generalni direktor

Pročitajte kompletnu priču

Gari Najt

"Imam ovaj štampač već šest godina i nema šanse ni da pomislim da kupim nešto drugo. Obavlja sve ono što mu zadam i što bih mogao da mu zadam, a to čini odlično i zaista postojano. Oduševljen sam njime – u stvari, u pitanju je moj omiljeni komad opreme."

Gari Najt

Pročitajte kompletnu priču

GEV

"Želeo sam nešto robustno, jednostavno za rukovanje i prilagodljivo našim potrebama. Dostupan je veliki broj dobro dizajniranih rešenja, ali za malo preduzeće poput mog sa sedam zaposlenih, neka rešenja za upravljanje dokumentima se nikada ne bi isplatila."

Fridrih Štaler, generalni direktor

Pročitajte kompletnu priču

Savet okruga Hertsmir

"Canon je pokazao posvećenost našoj dugoročnoj strategiji, uz detaljno objašnjenje kako digitalna štampa može da nam pomogne da isplativo radimo uz brzinu, fleksibilnost i visoki standard kakve savet očekuje."

Mark Roberts

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg

hs Druck

"Kompanija Canon je u prostorijama naše kompanije obezbedila kurs Essential Business Builder u vezi sa personalizacijom štampe. Njihova stručna podrška zaista je pomogla celom timu da razume potencijal tehnologije i da stekne pouzdanje, u operativnom smislu i u smislu načina na koji te mogućnosti možemo da predstavimo klijentima."

Helmut Hormanseder, suosnivač

Pročitajte kompletnu priču

Imagination

"Profitirali smo na mnogo načina. Troškovi u vezi sa štampom su značajno smanjeni, što se značajno odrazilo na naše poslovanje. Imamo značajno manji broj uređaja koji su fleksibilniji i izdržljiviji, a i uređaji se nalaze na odgovarajućim mestima. Sada možemo precizno da pratimo troškove štampanja, kao i da klijentima pružamo postojano visok kvalitet otisaka u boji"

Sju Čik, projektni menadžer

Pročitajte kompletnu priču

ipack-logo

I-Pack

"Cilj nam je povećavanje obima za 25% do kraja 2015. i za dodatnih 15% do kraja 2016. Zahvaljujući podršci i tehnologiji kompanije Canon, na pravom smo putu da ostvarimo poslovne ciljeve."

Atle Andreasen, osnivač

Pročitajte kompletnu priču

Jetsign

"Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Canon uspeli smo da uspostavimo odeljenje za znakove koje se relativno brzo razvija."

Adri Hogeven, direktor kompanije

Pročitajte kompletnu priču

Sarab-LOGO.jpg
DWF-logo.jpg

Kahle

"Iako je tehnologija važna, ona nije bila jedini razlog zašto sam odabrao kompaniju Canon. Paket usluga koji se isporučuje sa njihovim uređajima, a obuhvata održavanje nakon kupovine, obuku i podršku, bio je ključni faktor prilikom izbora. Na osnovu prethodnog iskustva znao sam da će sarađivati sa nama kako bi garantovali da ćemo dobiti rešenje za štampu koje će promeniti naše poslovanje."

Dan Batek, tehnologija i finansije, KAHLE

Pročitajte kompletnu priču

Univerzitet KEPLER

"Radili smo sa kompanijom Canon na pronalaženju rešenja koje bi trenutno olakšalo život studentima na način koji donosi najmanje ometanja."

Aleksander Frišlager, glavni operativni menadžer

Pročitajte kompletnu priču

kepler-logo

Kuttab Publishing

"Over time, the Workflow Portal provided us with the business intelligence to take decisions on areas where we should focus investments and resources, and areas that we should outsource. I believe that for a company of our size and nature, speed and agility is a deciding factor of success, and without Canon’s enabling solutions, we would not have been able to build such an encouraging and culturally-relevant offering for the UAE"

Jamal Alshehhi, Founder

Pročitajte kompletnu priču

KnowledgePoint

"Pristup kompanije Canon pružanju podrške kako bismo odgovorili na poslovne izazove odražava našu metodologiju, a to se uvek ceni. Taj odnos je od ključne važnosti za sve naše buduće investicije. Do sada smo zadovoljni saradnjom sa kompanijom Canon i svakako ćemo nastaviti saradnju i ubuduće."

Andre Filpot, operativni direktor

Pročitajte kompletnu priču

KP-Hero1

Kyas Photography

"imagePROGRAF omogućava razvijanje studija. Dobijamo bolje i veće poslove, ali, što je važno, poslove kojima pristupamo sa strašću. Uz dodatno vreme koje imamo zahvaljujući mašini, sada možemo da se usredsredimo na personalizovane portfolije za projekat svakog klijenta sa optimalnom pažnjom. Sa izuzetnom pažnjom kreiramo, popravljamo i poboljšavamo svoje fotografije kako bismo postigli najbolje moguće rezultate."

Jorg Kjas, Kyas Photography

Pročitajte kompletnu priču

Londonski okrug Njuam

"Daljinska dijagnostika i održavanje predstavljaju čestu pojavu u IT sektoru, pa smo verovali da sličan pristup može da unese značajne prednosti u naš sistem za štampu. Pored toga, takođe smo znali da bismo na taj način imali bolji uvid u trendove štampe, što bi nam pomoglo da oblikujemo buduću strategiju za štampu."

Geri Saseks, menadžer za ICT usluge

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg

Savet grada Lidsa

"Prioritet za nas bio je da implementiramo pametno rešenje koje bi Savetu uštedelo novac i vreme."

Kirsti Mekarti, menadžer usluga za upravljanje štampanjem

Pročitajte kompletnu priču

LO Media

"Primenom znanja koje smo dobili od kompanije Canon i putem nezavisne obuke možemo da ponudimo digitalne usluge visokog kvaliteta, a imamo viziju i strpljenje da razmišljamo više strateški."

Lars Langbo, menadžer proizvodnje

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

Mailing Andalucia

"Investicija u monohromatsku proizvodnu štamparsku presu Canon imagePRESS 1135 i slagač velikog kapaciteta trenutno se odrazila na produktivnost"

Daniel Sančez, direktor

Pročitajte kompletnu priču

Marne Drukkers

"Ručno uparivanje postera velikog formata zahteva mnogo vremena i novca, pa smo odlučili da potražimo bolje rešenje."

Gus Sligter, direktor kompanije

Pročitajte kompletnu priču

Parr-Hero1

Martin Parr

"Bez obzira na to da li smo u studiju u Londonu ili na izložbama širom sveta, uz podršku kompanije Canon možemo da oživimo Martinove fotografije na primamljive načine i da garantujemo da će njegova dela odoleti zubu vremena."

Luis Litl, menadžer proizvodne štampe

Pročitajte kompletnu priču

Maja Vik

"Za veliki deo našeg uspeha zaslužan je neverovatni nivo profesionalizma i podrške koji pruža kompanija Canon. Kvalitet produkcije svega što je kompanija Canon pružila bio je zaista visok, a imati partnera koji može da ispuni sve naše potrebe u vezi sa medijima za ovaj multimedijalni projekat bilo je zaista neverovatno."

Pal Laukli, profesionalni fotograf

Pročitajte kompletnu priču

nama-hero1

Nama d.d. Ljubljana

"Izuzetno smo zadovoljni novim sistemom za nadzor. Otkako je uveden, značajno smo smanjili krađe u prodavnici i sada smo postavili novi cilj kako bismo ih još više smanjili. Sistem se lako koristi i omogućio nam je da unapredimo način na koji komuniciramo s klijentima i obavljamo prodaju."

Branka Jerala, direktor marketinga

Pročitajte kompletnu priču

Univerzitet u Notingemu

"Naš univerzitet istražuje najnoviju tehnologiju poput 3D štampanja. Rešenje kompanije Canon pokazalo se fantastično – možemo da pravimo fine, detaljne modele kakve zahtevaju studenti arhitekture."

Džon Morgan, asistent arhitekture

Pročitajte kompletnu priču

online-repro-hero1

Online Reprographics

"Kompanija Canon je verovala u nas od početka, a mi to pokušavamo da prenesemo na način na koji poslujemo sa svojim klijentima."

Džon Foj, osnivač

Pročitajte kompletnu priču

Orange Business Services

"Kompanija Canon ne samo da je imala proverenu ekspertizu na polju mobilne štampe koju smo tražili, već smo bili svesni i činjenice da Canon, kao globalna kompanija, ima kapacitet da nam pruži podršku izvan Ujedinjenog Kraljevstva."

Nik Džons, rukovodilac za nekretnine i FM North & Western Europe

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

PCS

"Postoji stalni dijalog sa kompanijom Canon koji nam pomaže u promovisanju naših usluga."

Asad But, menadžer za štampu

Pročitajte kompletnu priču

Polomnis

"Do prelaska sa starog štampača na model Arizona došlo je usled problema sa prianjanjem mastila sa starim štampačem."

Job ten Doešate, direktor kompanije

Pročitajte kompletnu priču

Printondemand-worldwide

"Naravno, ključna stvar je efikasnost, ali je od ključne važnosti i pouzdanost. Možete da imate sjajan komad opreme, ali ako je on neoperativan 10% vremena, imate problem. Takav problem nismo imali sa kompanijom Canon. Čak i ako mašina prestane sa radom, to nikada ne traje dugo, pošto serviseri dolaze i rešavaju problem za manje od dva sata."

Endi Kork, generalni direktor kompanije Printondemand-worldwide

Pročitajte kompletnu priču

Pulp Grafisk

"Uz podršku kompanije Canon, kompanija Pulp Grafisk je udvostručila kapacitet štampe na velikim formatima i prestala da se oslanja na nezavisne dobavljače usluga štampe."

Terje Gulbrandsen

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

RDaSH

"Kompanija Canon imala je veoma iskren pristup i saopštila nam je šta će tačno biti moguće postići uz DSF i koje prednosti možemo da očekujemo."

Liza Grandkort, direktor usluga

Pročitajte kompletnu priču

Replay Studio

"Kompanija Canon uvek je bila odličan partner za komunikaciju, uz predstavljanje ideja i pružanje profesionalnih saveta po potrebi. Pažljivo su nas saslušali i tačno su znali šta će našu kompaniju učiniti konkurentnijom."

Endi Halas, administrator

Pročitajte kompletnu priču

Replay-logo
DWF-logo.jpg

Ritz

"Saveti kompanije Canon, kroz Business & Innovation Scan i kao deo prodajne ponude, upućivali su na više strateški pristup ponovnom osmišljavanju našeg poslovanja."

Kurt Habersater, generalni direktor

Pročitajte kompletnu priču

Rohner Spiller

"Kao rezultat našeg partnerstva sa kompanijom Canon, multimedija sada čini veliki deo naše ponude usluga, a naše kampanje za klijente su merljivije."

Remo Martin, generalni direktor

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg

Sanders Group

"Océ Arizona mašine su promenile moju kompaniju. Tokom ekonomske krize mnoge druge kompanije su propale, ali meni su ove mašine pružile veću zaradu uz manji promet. U suštini, promet mi se smanjio ali mi je marža porasla, pošto sam materijal kojim sam nekad trgovao pretvorio u nešto što ima veću vrednost. Uspeo sam da odgovorim na potražnju za kratkim vremenom obrta, prilagođenim načinima primene i kreativnim rešenjima."

Marko de Vert, izvršni direktor

Pročitajte kompletnu priču

Sarab Entreprenad AB

"To je promenilo način na koji poslujemo. Dolazne fakture se sortiraju na način koji nam je prethodno bio nezamisliv. Ja više vremena mogu da provodim na terenu, u kontaktu sa zaposlenima i klijentima."

Johan Selenius Rozengren, direktor kompanije

Pročitajte kompletnu priču

Sarab-Entreprenad

Screentec

"Kada bih jednom rečju mogao da opišem kako se osećam kao klijent kompanije Canon, ta reč bila bi „olakšanje“. Od pouzdanosti i fleksibilnosti mašina do usluga i podrške koje pružaju zaposleni i inženjeri, teško je naći manu u bilo kojem aspektu."

Daren Džejms, izvršni direktor

Pročitajte kompletnu priču

Spazio81

"Zahvaljujući asortimanu usluga koje pružamo, stvorili smo široku i raznovrsnu bazu klijenata, koji su veoma odani i uzbuđeni što sarađuju sa nama. To poboljšava našu globalnu reputaciju, pa sada imamo porudžbine čak i iz SAD i Kine."

Alesandro Lokateli, generalni direktor

Pročitajte kompletnu priču

Staples

"Bio nam je potreban konsultantski pristup kako bismo stekli uvid u potrebe naših klijenata. Bilo nam je potrebno rešenje i strategija, ali nismo uspevali da ih pronađemo dok se nisu umešale korporativne usluge kompanije Canon."

Ričard Houpermans, menadžer za poslovne usluge

Pročitajte kompletnu priču

Stralfors UK

"Većina naših klijenata sada koristi jednolinijsku proizvodnju. Mogućnosti uređaja ColorStream omogućavaju im da sada postignu više, na primer da uvedu digitalne slike kao podršku dinamičnim porukama. Sve je u poboljšavanju i stvaranju relevantnijih informacija za klijente."

Toni Plamer, generalni direktor za Ujedinjeno Kraljevstvo

Pročitajte kompletnu priču

Stralfors-Hero1

The Print Foundry

"Kompanija Canon je odličan partner za saradnju. Često razmenjujemo ideje sa njima, diskutujemo o novim idejama za proizvode i o tome kako da na najbolji način iskoristimo imagePROGRAF uređaje, a trenutno su nam na raspolaganju ako nam bilo šta zatreba."

Renato Tavares, osnivač

Pročitajte kompletnu priču

Studentski hotel

"Kompanija Canon nam je pružila podršku na mnogo načina – ne samo svojim visokokvalitetnim kamerama, već i odličnim nivoom podrške pre kupovine. Mogli smo da kreiramo rešenje koje je jednostavno za upotrebu za naš tim i savršeno ispunjava naše potrebe."

Jan-Piter Mojs, menadžer imovine

Pročitajte kompletnu priču

student-hero1
TJI-hero1

TJ International

"Tehnologija i radni proces imali su značajan uticaj na produktivnost; sada možemo da pravimo knjige sa mekim povezom za samo 24 sata i knjige sa tvrdim povezom za 48. Ovo ne bi bilo moguće bez veština, ekspertize i konsultativnih usluga kompanije Canon."

Angus Klark, generalni direktor

Pročitajte kompletnu priču

UKE

"Sada je podrška za štampače i višefunkcionalne sisteme mnogo bolja zašto što je pružaju stručnjaci kompanije Canon. Kao rezultat toga, mi kao IT odeljenje možemo da se usredsredimo na osnovne zadatke. Pored toga, troškovi štampe su nam niži nego ikada pre."

Florian Bentin, direktor odeljenja za kancelarijske usluge

Pročitajte kompletnu priču

DWF-logo.jpg

Univerzitet u Glazgovu

"Više od 5,5 miliona GBP trebalo bi da se uštedi tokom 5-godišnjeg projekta, što je fenomenalna priča."

Pročitajte kompletnu priču

Van Dillewijn Group

"Sada imamo visok stepen kontrole nad sistemom za fakture prema dobavljačima i obrađujemo fakture 40% brže nego ranije. Ako se tome doda novac ušteđen usled smanjenog plaćanja kazni, rešenje kompanije Canon je dovelo do ukupne uštede od 30%."

Bert Rijkmans, direktor za informacije i komunikaciju

Pročitajte kompletnu priču

Volkswagen

"Dva Canon imagePRESS uređaja pokazala su se kao savršen dodatak postojećem sistemu ofsetnih i digitalnih uređaja. Pružaju balans produktivnosti i kvaliteta koji je savršen za naš veliki obim posla, kao i za situaciju rasta potražnje klijenata za brzim obavljanjem kratkih zadataka."

Helmut Ošman, menadžer odeljenja za štampu

Pročitajte kompletnu priču

Von Hagen

"Océ Arizona ima sve; veličinu, produktivnost i svestranost za rad sa širokim asortimanom fleksibilnih i krutih materijala. Zajedno, ovo znači da klijentima možemo da ponudimo mnogo isplativiji i efikasniji način kreiranja štandova. Pošto sada imamo mogućnost da štampamo na bilo kojem supstratu, možemo da realizujemo praktično svaku kreativnu ideju."

Von Hagen

Pročitajte kompletnu priču