Canon VB-M42

VB-M42

VB-M42 PTZ IP bezbednosna kamera od 1,3 MP kombinuje snažan zum od 240x, izuzetnu mogućnost rada u uslovima lošeg osvetljenja i brz automatski fokus. Fleksibilne opcije za instalaciju omogućavaju korišćenje u zatvorenom i na otvorenom.

VB-H43

Prednosti

  • Snimite jasne slike sa puno detalja u rezoluciji od 1,3 MP pri brzini do 30 kadrova u sekundi
  • Povećajte fleksibilnost nadgledanja pomoću funkcija potpunog horizontalnog/vertikalnog pomeranja i zumiranja
  • Uživajte u optičkom zumu od 20x sa kompaktnog objektiva
  • Izvanredne performanse pri slabom osvetljenju i funkcija Auto SSC
  • Fleksibilno nadgledanje i snimanje uz dvostruki prenos H.264 video zapisa

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon VB-M42

Vrhunski kvalitet slike i najbolja optika u klasi


Zaštitite lokaciju i nadgledajte je u rezoluciji od 1,3 MP uz vrhunski kvalitet slike zahvaljujući DIGIC DV III procesoru slike kompanije Canon. VB-M42 poseduje objektiv sa snažnim 20x optičkim zumom i 12x digitalnim zumom, što znači da je ukupni zum 240x. Ovaj objektiv pruža širok ugao vidnog polja od 60,4° (na širokougaonom kraju) i brz automatski fokus. Pomerajte horizontalno/vertikalno i zumirajte daljinskim putem kako biste uživali u video zapisima rezolucije 1,3 MP, uz odlične performanse pri slabom osvetljenju.

Snažne video performanse


Mrežni procesor DIGIC NET II kompanije Canon koristi H.264 enkoder, čime se dobija video zapis visokog kvaliteta i stepena komprimovanja. Pored toga, poboljšana funkcija uklanjanja šuma (NR) i reprodukcija boja daju vidljive boje čak i u uslovima lošeg osvetljenja. Automatska inteligentna kontrola senki (Auto-SSC) poboljšava vidljivost predmeta u prvom planu u scenama sa jakim pozadinskim osvetljenjem. Vodeća mogućnost rada u uslovima lošeg osvetljenja u klasi i prava mogućnost rada danju/noću daju odlične rezultate u raznim okruženjima.

Inteligentna i posvećena bezbednosti


Inteligentne funkcije pomažu operaterima u identifikovanju situacija za uzbunu, analiziranjem razlika između različitih oblasti. Moguće je istovremeno koristiti do 15 funkcija na jednoj kameri. U izbor od šest različitih inteligentnih funkcija spadaju detekcija pomerenih/napuštenih/uklonjenih predmeta, detekcija neovlašćenog rukovanja kamerom, detekcija prolaska i detekcija jačine zvuka. Detekciju aktivnosti moguće je podesiti tako da aktivira snimanje, otpremanje na server ili slanje obaveštenja e-poštom. Korišćenjem SD kartice možete da sačuvate i pregledate snimljene video zapise alarmantnih situacija a da ne morate prethodno da pošaljete taj sadržaj na računar. SSL/TLS šifrovanje obezbeđuje sigurnu vezu između kamere i servera.

Poboljšana kompatibilnost i praktičnost


Kompatibilnost sa najnovijim ONVIF protokolom verzije 2.4 profila S omogućava praktično kreiranje rešenja sa softverom za upravljanje video zapisima koji je kompatibilan sa ONVIF protokolom. Canon takođe podržava neprimetnu integraciju korišćenjem kompleta za razvoj softvera za mrežne kamere kompanije Canon i specifikacije HTTP protokola.

Jednostavna i fleksibilna instalacija


Ova kamera je pogodna za različite načine primene u zatvorenom i na otvorenom uz instalaciju pomoću različitih opcionih kućišta ili sistema za montiranje. Jednostavno možete da obezbedite napajanje za VB-M42 zahvaljujući podršci za različite izvore napajanja: PoE, 12 V DC ili 24 V AC.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon VB-M42, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

DIGIC NET II

Efikasna mrežna obrada

Digic DV III

Upravljanje kvalitetom slike i kontrola

1.3 Mega Pixel

Slike visokog kvaliteta

PTZ

Pomeranje/naginjanje/zum

Drag to move

Laka kontrola pomoću pomeranja/naginjanja/zuma

Area zoom

Lako ciljanje

Preset Tours

Automatizovano patroliranje

Auto DayNight

Uklonjivi IC filter

Intelligent Function

Analiza video sadržaja

Power over Ethernet

Napajanje preko Ethernet mreže

SD Card

Lokalno snimanje

CCMT

Kontrola više kamera

  • VB-M42 glavna jedinica
  • Konektor za napajanje
  • CD-ROM za podešavanje
  • Vodič za instaliranje (J)
  • Garantni list

Kalkulator za ugao gledanja

Kalkulator za potrebni prostor na disku

Camera Layout Simulator (CLS)