Canon XEED WX520

XEED WX520

Najkompaktniji WXGA+ projektor kompanije Canon za trajno instaliranje. Izuzetno snažnih 5.200 lumena postojano* je dostupno u čitavom opsegu zuma.

Prednosti

  • Matična rezolucija WXGA+
  • 5.200 lumena
  • Odnos kontrasta 2.000:1
  • Objektiv sa 1,8x zumom i mogućnošću vertikalnog i horizontalnog pomeranja
  • Slika uz sliku i uklapanje ivica
  • HDMI™ i DVI ulazi
  • Prezentacije bez računara
  • Lak pristup lampi i filteru
  • Vodeća energetska efikasnost u klasi**

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XEED WX520

Kompaktan projektor visoke osvetljenosti za trajno instaliranje


XEED WX520 je najsvetliji i najkompaktniji WXGA+ projektor kompanije Canon za trajno instaliranje. Koristite ga za projektovanje svetle, jasne i živopisne slike, bez obzira na razdaljinu projekcije.

Postojana* osvetljenost


Uživajte u izvanrednoj osvetljenosti od 5.200 lumena i odnosu kontrasta 2.000:1 zahvaljujući Canon optičkom sistemu AISYS najnovije generacije. Osvetljenost ostaje praktično nepromenjena u čitavom opsegu zuma objektiva za projekciju sa 1,8x zumom, zahvaljujući konstantnoj žižnoj daljini F2,8. Za razliku od mnogih konkurentskih modela, praktično nema opadanja ka telefoto kraju opsega.

Sveobuhvatne mogućnosti prikazivanja slike


Potpuno novi procesor slike poboljšava kvalitet slike i nudi integrisane mogućnosti uklapanja ivica i podešavanja registracije: savršeno rešenje za okruženja sa više ekrana. Postoji podrška za prikazivanje slike uz sliku iz dva digitalna izvora, što ovaj model čini idealnim za video konferencije. Smanjenje zamućivanja pokreta održava sliku oštrom čak i prilikom prikazivanja video zapisa sa brzom akcijom, dok ispravljanje trapezoidnih izobličenja u 4 tačke omogućava projektovanje iz skoro svakog ugla. Podršku za matičnu WXGA+ rezoluciju (1440 x 900 piksela) pruža tehnologija za prikaz LCOS, koja daje savršeno glatku i detaljnu sliku.

Fleksibilan i praktičan rad


XEED WX520 je jednostavan za instalaciju zahvaljujući mogućnosti vertikalnog i horizontalnog pomeranja objektiva. Ovaj projektor je pogodan za slaganje i korišćenje u mnoštvu konfiguracija zahvaljujući ravnoj gornjoj površini i praktičnim opcijama montiranja pomoću nožica.

Asortiman mogućnosti povezivanja


HDMI i DVI priključci pružaju digitalnu vezu za neprikosnoven kvalitet slike. Firmver je moguće brzo i jednostavno ažurirati pomoću USB priključka na projektoru, koji omogućava i projektovanje direktno sa USB fleš uređaja. Funkcija Network Multi-Projection (NMPJ) omogućava lako projektovanje preko mreže, a Crestron RoomView® omogućava trenutno, objedinjeno daljinsko upravljanje i praćenje.

Lako održavanje


XEED WX520 nudi duži vek trajanja zahvaljujući novim, izdržljivijim optičkim elementima. Lampa traje do 5.000 časova kada se koristi u ekološki prihvatljivom režimu; pristupačnost lampe i filtera za vazduh omogućava zamenu bez potrebe za deinstaliranjem projektora.

Izuzetna energetska efikasnost


XEED WX520 nudi najnižu potrošnju energije u klasi**, uz namensko dugme ECO koje aktivira režim niske potrošnje lampe i druge funkcije za uštedu energije.

*Osvetljenost može da se smanji za najviše 5%. Na osnovu veličine jedne slike.
**Projektori osvetljenosti 3.000-6.000 lumena, veličina slike 0,8" ili manja, modeli sa jednom lampom. Zasnovano je na istraživanju kompanije Canon Inc od maja 2013.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED WX520, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu osvetljenost i veliki kontrast

HDMI Port

HDMI priključak

HD Ready

Podržava prikazivanje HD materijala

Crestron

Crestron