Canon XEED WX450ST

XEED WX450ST

Ovaj jedinstveni, inovativni i kompaktni WXGA+ projektor za trajno instaliranje i projekciju sa male razdaljine ima mogućnost izdašnog vertikalnog pomeranja objektiva od 77%. Zahvaljujući osvetljenosti od 4.500 lumena, projektuje sliku vrhunskog kvaliteta sa približno dve trećine manje razdaljine u poređenju sa konvencionalnim projektorima.

Prednosti

  • Matična rezolucija WXGA+
  • Canon objektiv za projektovanje sa male razdaljine
  • 4.500 lumena
  • Odnos kontrasta 2.000:1
  • Širok opseg vertikalnog i horizontalnog pomeranja objektiva
  • Slika uz sliku i uklapanje ivica
  • HDMI™ i DVI ulazi
  • Prezentacije bez računara
  • Lak pristup lampi i filteru
  • Izuzetna energetska efikasnost

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XEED WX450ST

Objektiv za projekciju sa male razdaljine koji omogućava pomeranje i pruža izvanrednu osvetljenost


Jedinstveni XEED WX450ST je izuzetno svetao i kompaktan multimedijalni projektor visoke rezolucije za trajno instaliranje. Njegov Canon objektiv za projekciju sa male razdaljine omogućava izuzetno širok opseg vertikalnog i horizontalnog pomeranja. Uz odnos projekcije od samo 0,571:1, ovaj potpuno novi objektiv praktično eliminiše izobličenja (tipično 0,1%). Može da projektuje sliku dijagonale 100" sa približno dve trećine manje razdaljine u poređenju sa konvencionalnim projektorima (samo 1,23 metra). Uprkos maloj žižnoj daljini, objektiv projektuje sliku dijagonale od 30" do velikih 300". Zahvaljujući mogućnosti vertikalnog i horizontalnog pomeranja - što obuhvata izuzetno širok vertikalni opseg od 77% - projektor je moguće diskretno postaviti iznad ili ispod platna, a omogućava prednju i zadnju projekciju.

Svetla slika sa brzom akcijom


Najnoviji optički sistem AISYS je najefikasniji sistem kompanije Canon do sada. Pruža osvetljenost od 4.500 lumena i odnos kontrasta 2.000:1. To znači da dobijate jasnu, svetlu i živopisnu sliku sa izvanredno preciznom reprodukcijom boja i glatkim prikazom, kakve i očekujete od uređaja iz XEED asortimana.

Nova generacija obrade slike


Podršku za matičnu WXGA+ rezoluciju (1440 x 900 piksela) pruža tehnologija za prikaz LCOS, koja daje savršeno glatku sliku zapanjujućeg kvaliteta. Pored optike profesionalnog kvaliteta, nova mašina za obradu slike na modelu WX450ST ima mnoštvo funkcija koje olakšavaju instalaciju, poput hardverskog uklapanja ivica i podešavanja registracije (kako bi se obezbedilo savršeno poravnanje RGB panela), kao i ugrađenih obrazaca za testiranje. Prikazivanje slike uz sliku podržava dva digitalna ulaza, pa je savršeno za modernu primenu na polju video konferencija. Funkcija ispravljanja trapezoidnih izobličenja u 4 tačke omogućava projektovanje iz skoro svakog ugla uz savršenu geometriju, a smanjenje zamućivanja pokreta održava sliku oštrom prilikom prikazivanja video zapisa sa brzom akcijom.

Dizajniran je za fleksibilno instaliranje


Novo kućište sa ravnom gornjom površinom pruža praktične opcije montiranja pomoću nožica i idealno je za napredne konfiguracije sa više projektora. Slaganje, projekciju nagore i projekciju nadole podjednako je jednostavno postići.

Asortiman mogućnosti povezivanja


HDMI i DVI-I priključci pružaju digitalni ulaz, a firmver je moguće lako ažurirati pomoću USB priključka koji omogućava i projektovanje direktno sa USB fleš uređaja. Crestron RoomView® omogućava trenutno, objedinjeno daljinsko upravljanje i praćenje, a funkcija Network Multi-Projection (NMPJ) omogućava jednostavno projektovanje preko mreže.

Dugotrajan i energetski efikasan


Lampa modela XEED WX450ST traje do 5.000 časova kada se koristi u ekološki prihvatljivom režimu. Namensko dugme ECO trenutno aktivira režim niske potrošnje lampe i druge funkcije za uštedu energije, za izuzetno energetski efikasan rad.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED WX450ST, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu osvetljenost i veliki kontrast

HD Ready

Podržava prikazivanje HD materijala

HDMI Port

HDMI priključak

Crestron

Crestron