Canon XEED WUX6000

XEED WUX6000

Postignite zaista zadivljujuću sliku pomoću vrhunskog projektora kompanije Canon za trajno instaliranje. Ima nazivnu WUXGA rezoluciju, osvetljenost boja od 6.000 lumena i izbor od pet opcionih objektiva visokog kvaliteta.

Prednosti

  • Postignite detaljnu, izuzetno realističnu sliku uz osnovnu WUXGA rezoluciju
  • Pruža izvanrednu osvetljenost od 6.000 lumena i odnos kontrasta 2.000:1
  • Kreirajte živopisnu sliku sa preciznim bojama uz LCOS tehnologiju panela
  • Dostupan je izbor od pet veoma kvalitetnih, izmenjivih objektiva kompanije Canon za projektovanje
  • Motorizovano pomeranje objektiva, zum i fokus za brzu i preciznu instalaciju
  • Uporedno projektujte slike iz dva digitalna izvora
  • Novi napredni procesor slike ima funkcije poput hardverskog uklapanja ivica, uporednog prikazivanja slike i ispravljanja ključnih vertikalnih tačaka u četiri ugla
  • Lak pristup lampi i filteru vazduha smanjuje troškove održavanja

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XEED WUX6000

Slika koja će očarati publiku


Uživajte u novom standardu Canon XEED projektora za trajno instaliranje uz WUX6000. Dobićete živopisnu i detaljnu sliku sa računara i iz video izvora - zahvaljujući osnovnoj WUXGA rezoluciji i podršci za Full HD. Jedinstvena optička mašina AISYS kompanije Canon daje osvetljenost od 6.000 lumena i odnos kontrasta 2.000:1 za jasnu sliku čak i pod snažnim ambijentalnim osvetljenjem.

Napredna LCOS tehnologija panela


LCOS (Liquid Crystal On Silicon) paneli rade u kombinaciji sa sistemom AISYS kompanije Canon, da bi se postigla izvanredno glatka slika. Prikaz boja je veran, a slika je oslobođena efekata mreže i duginih boja koji su često prisutni kod drugih tehnologija panela. Tehnologija LCOS koju koristi WUX6000 daje izvanredan odnos otvora blende od 96%, što WUX6000 čini idealnim za okruženja koja zahtevaju glatku ali detaljnu sliku.

Pet fleksibilnih, izmenjivih objektiva kompanije Canon


WUX6000 možete da uparite sa savršenim objektivom za svako okruženje, zahvaljujući izboru od pet Canon objektiva za projektovanje, vrhunskog kvaliteta. Postići ćete izvanrednu preciznost i superiornu fleksibilnost pri instalaciji zahvaljujući motorizovanom vertikalnom i horizontalnom pomeranju objektiva, koje je precizno do nivoa od pola piksela. Svaki objektiv koristi renomiranu tehnologiju kompanije Canon i pruža preciznu geometriju, oštar fokus i preciznost kakve biste očekivali od lidera na polju optike za sliku.

Dva digitalna ulaza za dodatnu upečatljivost


Asortiman ulaza na modelu WUX6000 pruža vam maksimalnu fleksibilnost. Uz DVI i HDMI ulaze, u pitanju je idealan projektor za primene poput video konferencija, koje zahtevaju uporedno prikazivanje slika. Uporedno prikazivanje slika može da se postigne pomoću bilo koja dva digitalna izvora ili pomoću jednog digitalnog i jednog analognog izvora.

Snažne funkcije vam daju kontrolu


WUX6000 pruža besprekornu fleksibilnost i kontrolu nad prikazivanjem slike. Napredne funkcije poput hardverskog uklapanja ivica omogućavaju vam da neprimetno uklapate slike sa više projektora, radi kreiranja impresivnih višestrukih prikaza. Ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka na četiri mesta doprinosi održavanju oštrine i preciznosti slike čak i prilikom projektovanja pod uglom; dok horizontalno i vertikalno podešavanje registracije omogućava da postignete savršeno poravnanje RGB panela do nivoa pojedinačnih piksela.

Modularni dizajn za lako održavanje


WUX6000 je izuzetno lak za održavanje. Lampu i filter vazduha moguće je zameniti u samo nekoliko jednostavnih koraka - bez potrebe za uklanjanjem projektora iz okruženja u kojem je instaliran. WUX6000 ima trogodišnju poboljšanu garanciju kompanije Canon sa uslugom pozajmljivanja, koja vam omogućava da narednog dana* dobijete zamenski projektor dok je originalni uređaj na popravci.

*"Narednog dana" znači da ćete, kada je to moguće, zamenski projektor dobiti dan nakon podnošenja zahteva za popravku. Ako zahtev stigne nakon podneva, vikendom ili praznikom, zamenski proizvod ćete dobiti u roku od dva dana. Ova usluga pozajmljivanja obuhvaćena je kompletnim odredbama i uslovima i dostupna je samo u određenim regionima.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED WUX6000, njegovim karakteristikama i mogućnostima.