Canon XEED WUX5000

XEED WUX5000

XEED WUX5000 koristi prednosti LCOS tehnologije i pruža 5.000 lumena, WUXGA rezoluciju, Full HD podršku i motorizovane izmenjive objektive - donosi novu definiciju kvaliteta slike za projektore za trajno instaliranje.

Prednosti

  • Izvorna WUXGA rezolucija i Full HD podrška (1080p)
  • Tehnologija LCOS
  • 5.000 lumena (4.000 lm u tihom režimu)
  • Odnos kontrasta 1.000:1
  • Motorizovano pomeranje objektiva, zum i fokus
  • 3 izmenjiva objektiva
  • Napredno RGB podešavanje i podešavanje game
  • DVI i HDMI ulazi
  • Mrežni priključak sa PJLink kompatibilnošću

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XEED WUX5000

Savršena kombinacija za odličan kvalitet slike


XEED WUX5000 podiže nivo kvaliteta za projektore za trajno instaliranje. Zahvaljujući projektovanju u WUXGA rezoluciji (1920 x 1200 piksela), sliku sa PC ili Macintosh računara emituje uz izvanrednu jasnoću, a Full HD video zapise reprodukuje uz veoma visok nivo detalja. LCOS tehnologija kompanije Canon daje zapanjujući kvalitet slike i prevazilazi tipične sporedne efekte do kojih dolazi prilikom običnog projektovanja slike (nema neželjenih efekata "mreže" ili "duginih boja").

Izuzetne performanse


XEED WUX5000 koristi poslednju generaciju optičkog sistema AISYS kompanije Canon i pruža snažnih 5.000 lumena za sav sadržaj, bez obzira na boju. AISYS optimizuje performanse LCOS panela i daje rezultate sa "pravom" osvetljenošću boja. Visok odnos kontrasta 1.000:1 obezbeđuje živ prikaz boja i odlične nivoe crne boje. Delta-E uklapanje boja je izvanredno i veoma blizu onome što pružaju profesionalno kalibrisani uređaji.

Izmenjivi motorizovani objektivi kompanije Canon


Za model XEED WUX5000 dostupan je asortiman veoma kvalitetnih motorizovanih izmenjivih objektiva. Standardni objektiv sa 1,5x zumom idealan je za većinu scenarija za instalaciju, a zum objektiv (1,7x) sa dugim fokusom dostupan je za veće prostore. Ultraširokougaoni fiksni objektiv savršen je za zadnju projekciju. Izuzetno kvalitetni objektivi kompanije Canon namenski su dizajnirani tako da pružaju što veću osvetljenost, uz izvanrednu definiciju i geometriju slike.

Napredne funkcije za instaliranje


Radi jednostavnog rukovanja, funkcije motorizovanog zuma, fokusa i pomeranja objektiva moguće je kontrolisati pomoću daljinskog upravljača, uz preciznost od pola piksela. XEED WUX5000 poseduje idealne komande koje su neophodne za scenarije za instalaciju sa jednim ili više projektora (poput 3D projekcija, slaganja, objedinjenih sistema i kupola).

Fleksibilna integracija i raznovrsni načini povezivanja


Prisustvo DVI-D i HDMI priključaka omogućava povezivanje modela XEED WUX5000 na digitalne HD izvore. Dostupan je i VGA priključak sa 15 iglica, kao i tri mini priključka za audio vezu. Serijski i mrežni priključci omogućavaju upravljanje i nadgledanje, a PJLink kompatibilnost idealna je za integraciju u AV sistem.

Jednostavno održavanje


Održavanje nikada nije bilo brže niti jednostavnije. Lampa visoke efikasnosti ima radni vek do 3.000 časova (4.000 časova u tihom režimu), a jednostavno joj se pristupa sa zadnje strane projektora. Filter za vazduh se jednostavno izvlači sa strane. Obezbeđen je čak i brz pristup ključnim optičkim komponentama, čime se uklanja potreba za složenim rastavljanjem.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED WUX5000, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu osvetljenost i veliki kontrast

Full HD video reproduced in perfect detail

Reprodukcija Full HD video zapisa uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard