Canon XEED WUX450ST

XEED WUX450ST

Ovaj svetli, svestrani i kompaktni WUXGA projektor kompanije Canon za trajno instaliranje i projekciju sa male razdaljine pruža 4.500 lumena, HDBaseT ulaz i vertikalno pomeranje objektiva od 75%, kako biste imali izvanredan izbor opcija za instalaciju.

XEED WUX450ST

Prednosti

  • Jasna i detaljna slika zahvaljujući matičnoj WUXGA rezoluciji (1920 x 1200)
  • Projekcija skoro potpuno oslobođena izobličenja zahvaljujući Canon objektivu za projektovanje sa male razdaljine
  • Svetla i primamljiva slika uz osvetljenost od 4.500 lumena
  • Dubok i živopisan prikaz boja uz matični odnos kontrasta 2.000:1
  • Izvanredna fleksibilnost za instaliranje, što obuhvata i vertikalno pomeranje objektiva od 75%
  • Sveobuhvatni izbor opcija za povezivanje uključuje HDBaseT, HDMI™ i DVI ulaze, kao i Wi-Fi
  • Fleksibilne opcije za uporedno projektovanje i uklapanje ivica
  • Prezentovanje bez računara pomoću USB uređaja sa do 9 projektora povezanih pomoću LAN kabla
  • Izdašna trogodišnja garancija za zamenu lampe i usluga pozajmljivanja narednog dana*
  • Izvanredna energetska efikasnost, trajanje lampe od 5.000 sati i nivo buke od samo 30 dBa (ekološki prihvatljivi režim)

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled za Canon XEED WUX450ST

Objektiv za projekciju sa male razdaljine koji omogućava pomeranje


XEED WUX450ST je izvanredno fleksibilni i svestrani kompaktni multimedijalni projektor visoke rezolucije za trajno instaliranje. Ovaj projektor možete diskretno da smestite iznad ili ispod platna zahvaljujući mogućnosti vertikalnog i horizontalnog pomeranja (to obuhvata izuzetno veliki vertikalni opseg od 75%), a omogućava prednju i zadnju projekciju.

Precizan i fleksibilan


Uprkos maloj žižnoj daljini, objektiv projektuje sliku dijagonale od 30" do velikih 300". Izobličenja su praktično eliminisana (tipično su 0,1%), dok vam odnos projekcije 0,56:1 omogućava da projektujete sliku veličine 100" sa razdaljine od samo 1,2 metra - u pitanju je približno jedna trećina razdaljine projekcije koju zahtevaju standardni projektori.

Svetla i glatka slika


Zahvaljujući tome što koristi najnoviju verziju optičkog sistema AISYS kompanije Canon, XEED WUX450ST je izuzetno efikasan u upotrebi i daje postojano impresivnu sliku. Osvetljenost od 4.500 lumena i matični odnos kontrasta 2.000:1 garantuju da će publika uživati u jasnoj, svetloj i živopisnoj slici - uz izvanredno preciznu reprodukciju boja i gladak prikaz slike kakve očekujete od uređaja iz XEED asortimana.

Napredna obrada


Lako možete da dobijete zadivljujuću, savršeno glatku sliku u širokom opsegu okruženja za instaliranje. Podršku matičnoj WUXGA rezoluciji (1920 x 1200 piksela) ovog projektora i Full HD mogućnostima pruža tehnologija za prikaz LCOS profesionalnog kvaliteta. Dostupna je varijanta sa DICOM simulacijom koja pruža režime Blue-base i Clear-base i omogućava izbor DICOM simulacije i opcije sRGB u režimu uporednog projektovanja slike.

Opcije kreativnog prikazivanja slike


Novi procesor za obradu slike u modelu XEED WUX450ST pruža izvanredan izbor funkcija koje olakšavaju instalaciju, kao što su hardversko uklapanje ivica, podešavanje registracije i ugrađeni obrasci za testiranje. Prezentovanje bez računara pomoću USB uređaja može da se koristi sa jednim projektorom ili da se prenese na najviše 9 projektora povezanih LAN kablom. Prikazivanje slike uz sliku podržava dva digitalna ulaza, pa je savršeno za modernu primenu na polju video konferencija. Sliku je moguće projektovati iz skoro svakog ugla uz savršenu geometriju zahvaljujući funkciji ispravljanja trapezoidnih izobličenja u 4 tačke.

Dizajn koji olakšava instalaciju


Kompaktne dimenzije ovog projektora predstavljaju pravu prednost u učionicama, salama za sastanke i u drugim malim prostorima. Muzeji i okruženja za kreativno prikazivanje sadržaja imaju prednost koju pruža mogućnost praktičnog montiranja nožica na ravnu gornju stranu kućišta, što je savršeno za napredne instalacije sa više projektora. Lako možete da postignete slaganje i vertikalnu projekciju uz rotaciju u punom opsegu od 360°.

Fleksibilne mogućnosti povezivanja


Nove opcije za povezivanje daju još veći izbor mogućnosti za postavljanje. Šaljite zvuk, sliku i kontrolne signale pomoću signalnog kabla dužine do 100 m uz tehnologiju HDBaseT; ili bežično sa razdaljine do 25 m uz ugrađenu Wi-Fi funkciju. Funkcija Network Multi Projection (NMPJ) takođe omogućava lako povezivanje pomoću LAN mreže. HDMI i DVI-I priključci predstavljaju dva istovremeno dostupna digitalna ulaza, dok Crestron RoomView® omogućava trenutno, objedinjeno daljinsko upravljanje i praćenje.

Izdržljiv i isplativ za posedovanje


Lampa modela XEED WUX450ST traje do 5.000 sati kada se koristi u ekološki prihvatljivom režimu. Izvanredno energetski efikasan rad postiže se pomoću namenskog dugmeta ECO koje trenutno aktivira režim niske potrošnje lampe i druge funkcije za uštedu energije. Produžena garancija za lampu omogućava do 3 besplatne zamene lampe tokom perioda od 3 godine, a trogodišnja poboljšana garancija kompanije Canon sa uslugom pozajmljivanja omogućava da narednog dana* dobijete zamenski projektor dok je originalni uređaj na popravci.

*"Narednog dana" znači da ćete, kada je to moguće, zamenski projektor dobiti dan nakon podnošenja zahteva za popravku. Ako zahtev stigne nakon podneva, vikendom ili praznikom, zamenski proizvod ćete dobiti u roku od dva dana. Ova usluga pozajmljivanja obuhvaćena je kompletnim odredbama i uslovima i dostupna je samo u određenim regionima.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED WUX450ST, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu osvetljenost i veliki kontrast

Full HD video reproduced in perfect detail

Reprodukcija Full HD video zapisa uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI priključak

Supporting HD video, audio and control

Podržava HD video, zvuk i kontrolu

Wi-Fi CERTIFIED

Wi-Fi sertifikat

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
3yr Lamp Promotion