Canon XEED WUX450

XEED WUX450

Najkompaktniji WUXGA projektor kompanije Canon za trajno instaliranje. Snažnih 4.500 lumena postojano* dostupno je u čitavom opsegu zuma. Veoma kvalitetni objektiv sa 1,8x zumom ima mogućnost vertikalnog i horizontalnog pomeranja radi jednostavne instalacije.

Prednosti

  • Matična WUXGA rezolucija
  • 4.500 lumena
  • Odnos kontrasta 2.000:1
  • Objektiv sa 1,8x zumom i mogućnošću vertikalnog i horizontalnog pomeranja
  • Slika uz sliku i uklapanje ivica
  • HDMI™ i DVI ulazi
  • Prezentacije bez računara
  • Lak pristup lampi i filteru
  • Vodeća energetska efikasnost u klasi**

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XEED WUX450

Kompaktan projektor visoke rezolucije za trajno instaliranje


Multimedijalni projektor XEED WUX450 je najkompaktniji WUXGA model kompanije Canon za trajno instaliranje, koji pruža svetlu sliku visoke rezolucije bez obzira na razdaljinu projekcije.

Postojana* osvetljenost


Canon optički sistem AISYS najnovije generacije daje snažnu osvetljenost od 4.500 lumena i odnos kontrasta 2.000:1. Objektiv za projekciju sa 1,8x zumom ima konstantni otvor blende F2,8. Osvetljenost ostaje praktično ista na svim postavkama zuma, uz skoro neprimetno opadanje ka telefoto kraju opsega.

Snažne nove funkcije za prikazivanje slike


Kvalitet slike je poboljšan zahvaljujući potpuno novom procesoru slike. On nudi integrisane mogućnosti uklapanja ivica i podešavanja registracije, koje su savršene za konfiguracije sa više ekrana. Postoji podrška za prikazivanje slike uz sliku iz dva digitalna izvora, što je korisno za video konferencije. Smanjenje zamućivanja pokreta održava sliku oštrom čak i prilikom prikazivanja video zapisa sa brzom akcijom, dok ispravljanje trapezoidnih izobličenja u 4 tačke omogućava projektovanje iz skoro svakog ugla. Podršku za matičnu WUXGA rezoluciju (1920 x 1200 piksela) i Full HD mogućnosti pruža tehnologija za prikaz LCOS, koja daje savršeno glatku sliku zapanjujućeg kvaliteta.

Jednostavno izvanredan


Objektiv projektora podržava vertikalno i horizontalno pomeranje radi jednostavnije instalacije, a ravna gornja površina i opcione nožice omogućavaju mnoštvo različitih konfiguracija, što obuhvata slaganje.

Fleksibilno povezivanje


Dostupni su HDMI i DVI priključci za digitalni ulaz, a firmver je moguće brzo i lako ažurirati pomoću USB priključka na projektoru, koji omogućava i projektovanje direktno sa USB fleš uređaja. Crestron RoomView® omogućava trenutno, objedinjeno daljinsko upravljanje i praćenje, a funkcija Network Multi-Projection (NMPJ) omogućava jednostavno projektovanje preko mreže.

Jednostavno održavanje


XEED WUX450 koristi nove, izdržljivije optičke komponente sa dužim vekom trajanja. Njegova lampa ima trajanje do 5.000 časova kada se koristi u ekološki prihvatljivom režimu, a pristupačnost lampe i filtera za vazduh omogućava održavanje u okruženju u kojem je projektor instaliran. Modularni dizajn čini ovaj uređaj jednostavnim za instalaciju i servisiranje.

Vodeća energetska efikasnost u klasi**


XEED WUX450 nudi najnižu potrošnju energije u klasi, a namensko dugme ECO trenutno aktivira režim niske potrošnje lampe i pruža direktan pristup drugim funkcijama za uštedu energije.

*Osvetljenost može da se smanji za najviše 5%. Na osnovu veličine jedne slike.
**Projektori osvetljenosti 3.000-6.000 lumena, veličina slike 0,8" ili manja, modeli sa jednom lampom. Zasnovano je na istraživanju kompanije Canon Inc od maja 2013.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED WUX450, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu osvetljenost i veliki kontrast

HDMI Port

HDMI priključak

Full HD video reproduced in perfect detail

Reprodukcija Full HD video zapisa uz savršene detalje

Crestron

Crestron