Canon XEED WUX400ST

XEED WUX400ST

Prvi kompaktni WUXGA projektor kompanije Canon za trajno instaliranje i projekciju sa male razdaljine sa izdašnim vertikalnim opsegom pomeranja objektiva od 75% i osvetljenošću od 4.000 lumena u kombinaciji sa izvanrednom energetskom efikasnošću.

Prednosti

  • Matična WUXGA rezolucija
  • Canon objektiv za projektovanje sa male razdaljine
  • 4.000 lumena
  • Odnos kontrasta 2.000:1
  • Vertikalno i horizontalno pomeranje objektiva
  • Slika uz sliku i uklapanje ivica
  • HDMI™ i DVI ulazi
  • Prezentacije bez računara
  • Lak pristup lampi i filteru
  • Izuzetna energetska efikasnost

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XEED WUX400ST

Objektiv za projekciju sa male razdaljine koji omogućava pomeranje


XEED WUX400ST je jedinstven kompaktni multimedijalni projektor visoke rezolucije za trajno instaliranje. Njegov Canon objektiv za projekciju sa male razdaljine omogućava izuzetno širok opseg vertikalnog i horizontalnog pomeranja. Ovaj potpuno novi objektiv praktično eliminiše izobličenja (tipično 0,1%) i ima odnos projekcije od samo 0,557:1. To znači da je sliku dijagonale 100" moguće projektovati sa samo 1,2 metra - približno dve trećine manja razdaljina u poređenju sa konvencionalnim projektorima. Uprkos maloj žižnoj daljini, objektiv projektuje sliku dijagonale od 30" do velikih 300". Zahvaljujući mogućnosti vertikalnog i horizontalnog pomeranja - što obuhvata izuzetno širok vertikalni opseg od 75% - projektor je moguće diskretno postaviti iznad ili ispod platna, a omogućava prednju i zadnju projekciju.

Svetla i glatka slika


Najnoviji optički sistem AISYS kompanije Canon je efikasniji nego ikada pre. Slika je jasna, svetla i živopisna zahvaljujući osvetljenosti od 4.000 lumena i odnosu kontrasta 2.000:1 - uz izvanredno preciznu reprodukciju boja i gladak prikaz slike, kakve i očekujete od uređaja iz XEED asortimana.

Napredna obrada slike


Podršku za matičnu WUXGA rezoluciju (1920 x 1200 piksela) i Full HD mogućnosti pruža tehnologija za prikaz LCOS, koja daje savršeno glatku sliku zapanjujućeg kvaliteta. Pored optike profesionalnog kvaliteta, nova mašina za obradu slike na modelu XEED WUX400ST ima mnoštvo funkcija koje olakšavaju instalaciju, poput hardverskog uklapanja ivica i podešavanja registracije (kako bi se obezbedilo savršeno poravnanje RGB panela), kao i ugrađenih obrazaca za testiranje. Prikazivanje slike uz sliku podržava dva digitalna ulaza, pa je savršeno za modernu primenu na polju video konferencija. Funkcija ispravljanja trapezoidnih izobličenja u 4 tačke omogućava projektovanje iz skoro svakog ugla uz savršenu geometriju, a smanjenje zamućivanja pokreta održava sliku oštrom prilikom prikazivanja video zapisa sa brzom akcijom.

Dizajn koji olakšava instalaciju


Novo kućište sa ravnom gornjom površinom pruža praktične opcije montiranja pomoću nožica i idealno je za napredne konfiguracije sa više projektora. Slaganje, projekciju nagore i projekciju nadole podjednako je jednostavno postići.

Fleksibilno povezivanje


HDMI i DVI-I priključci pružaju digitalni ulaz, a firmver je moguće lako ažurirati pomoću USB priključka, koji omogućava i projektovanje direktno sa USB fleš uređaja. Crestron RoomView® omogućava trenutno, objedinjeno daljinsko upravljanje i praćenje, a funkcija Network Multi-Projection (NMPJ) omogućava jednostavno projektovanje preko mreže.

Izdržljiv i energetski efikasan


Lampa modela XEED WUX400ST traje do 5.000 časova kada se koristi u ekološki prihvatljivom režimu. Namensko dugme ECO trenutno aktivira režim niske potrošnje lampe i druge funkcije za uštedu energije, za izuzetno energetski efikasan rad.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED WUX400ST, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu osvetljenost i veliki kontrast

Full HD video reproduced in perfect detail

Reprodukcija Full HD video zapisa uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI priključak

Crestron

Crestron