Canon XEED 4K501ST

XEED 4K501ST

Uživajte u novoj generaciji kvaliteta slike i fleksibilnosti pomoću trenutno najmanjeg* projektora za trajno instaliranje matične 4K (4096 x 2400) rezolucije i težine samo 18 kg. Osvetljenost od 5.000 lumena, 4K LCOS paneli i 4K objektiv kompanije Canon daju rezultate koji ostavljaju bez daha.

XEED 4K501ST

Prednosti

 • Kompaktni i lagani projektor za trajno instaliranje sa matičnom 4K (4096 x 2400) rezolucijom
 • Optički sistem AISYS i 3 4K LCOS panela za glatku i jasnu sliku
 • Stakleni 4K objektiv sa širokim zumom i osvetljenost od 5.000 lumena daju svetlu sliku u čitavom opsegu zuma
 • Matični odnos kontrasta 3.000:1 za duboku, čistu reprodukciju boja i bogat, veran prikaz crne
 • Fleksibilni objektiv za projekciju kompanije Canon sa zumom od 1,3x sa motorizovanim horizontalnim i vertikalnim pomeranjem
 • Ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka u četiri ugla i HD uklapanje ivica maksimalno proširuju opseg opcija za instalaciju
 • DVI i HDMI 2.0 ulazi pružaju kompatibilnost sa digitalnim video i računarskim izvorima
 • Kašnjenje kadrova od 1,0 i novi sistem za stabilizaciju optimizuju performanse sa 4K filmovima
 • Tehnologija projektovanja na zaobljene površine za periferni fokus i odličnu dubinu polja
 • Izdržljivi dizajn koji je lak za održavanje i smanjuje ukupne troškove posedovanja

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XEED 4K501ST

Matična 4K rezolucija pruža zadivljujuće detalje


Uz matičnu 4K (4096 x 2400) rezoluciju u kompaktnom kućištu, XEED 4K501ST je najmanji* projektor za trajno instaliranje na tržištu. 4K rezolucija daje zadivljujuće oštar i detaljan tekst, glatkiju grafiku i upečatljive slike iz računarskih i video izvora.

Kompaktna, snažna i precizna optička tehnologija


Optički sistem AISYS i 3 refleksivna LCOS panela matične 4K rezolucije u projektoru 4K500ST izuzetno su kompaktni, a pružaju vodeće performanse na tržištu. Tehnologija AISYS poboljšava reprodukciju boja, maksimalno povećava osvetljenost i poboljšava kontrast. Dve mašine za obradu slike daju glatku sliku visokog kvaliteta, baš onako kako je predviđeno. Kompaktne dimenzije ovog projektora omogućavaju mnogo lakšu instalaciju na mestima gde je potrebno voditi računa o prostoru i težini.

Novi objektiv daje svetlu i preciznu sliku


4K501ST ima novi stakleni 4K objektiv sa zumom od 1,3x, koji je nastao kao plod duge tradicije kompanije Canon na polju dizajniranja objektiva visokog kvaliteta. Zahvaljujući kombinaciji osvetljenosti od 5.000 lumena i konstantnom otvoru blende F2,6, 4K501ST pruža postojano impresivnu osvetljenost u čitavom opsegu zuma. Maksimalni matični odnos kontrasta 3.000:1 daje superiorne performanse u realnoj primeni, uz vernije boje i dublji prikaz crne - kreira poboljšan doživljaj gledanja.

Izvanredna fleksibilnost i praktičnost


XEED 4K501ST dizajniran je tako da lako postiže odlične rezultate iz skoro svakog položaja. Motorizovano pomeranje objektiva +/-60% umnogome olakšava podešavanje položaja slike bez naginjanja ili menjanja položaja projektora. Ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka u četiri ugla garantuje savršeno geometrijski ispravnu sliku. Tehnologija uklapanja ivica visoke rezolucije pomaže vam da dobijete savršeno uklopljenu sliku sa više projektora 4K501ST, kao i da primenjujete ispravke na nivou pojedinačnih piksela. Podešavanje u 5 tačaka omogućava vam da podešavate RGB piksele za samo 0,1 piksel radi jasnije reprodukcije na zaobljenim i kupolastim platnima. Prošireni skup funkcija u profesionalnom meniju takođe obuhvata režim za više ulaza, DVI optimizator, detalje o ulaznom signalu, ukupno vreme rada i opciju za promenu zaustavnog bita sa 1 na 2 radi ostvarivanja kompatibilnosti sa širim opsegom uređaja za serijsku komunikaciju.

Svestranost u akciji


Uz 4 DVI-D i 2 HDMI 2.0 ulaza, veoma jednostavno možete da povežete 4K501ST na više 4K izvora, što obuhvata digitalne video izvore i računare. Podrška za HDMI 2.0 omogućava projektovanje 4K sadržaja pomoću jednog HDMI kabla. 4K filmovi reprodukuju se uz nizak nivo zamućivanja pokreta, dok okruženja za simulaciju mogu da iskoriste prednost skoro trenutnog odziva uz kašnjenje od samo 16,6 ms. Tehnologija projektovanja na zaobljene površine pruža kontrolu nad perifernim fokusom (pored opšteg fokusa projektora), za vernu reprodukciju slike čak i na kupolastim površinama.

Lako održavanje i niski troškovi posedovanja


Pored kompaktnog i izdržljivog dizajna, 4K501ST kombinuje posedovanje bez muke sa niskim troškovima korišćenja. Lampu i filter možete lako da zamenite bez skidanja projektora. Vodeća energetska efikasnost u klasi** od samo 475 W u ekološki prihvatljivom režimu i samo 0,4 W u režimu pripravnosti maksimalno smanjuje troškove korišćenja. Pritisnite namensko dugme ECO da biste optimizovali svaki parametar i uživali u najnižoj potrošnji energije.

* Tačno je u vreme objavljivanja
** U odnosu na projektore sa uporedivom osvetljenošću

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED 4K501ST, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

4K DVC icon

4K rezolucija

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu osvetljenost i veliki kontrast

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • Multimedijalni projektor 4K501ST
 • Daljinski upravljač (RS-RC05)
 • AA baterije x 2
 • Kabl za napajanje naizmeničnom strujom
 • Spoljna kutija sa EAN kodom
 • Garantni list (E)
 • Priručnik (CD-ROM)
 • Važne informacije