Canon XEED 4K500ST

Uživajte u snazi 4K projekcije

Uživajte u novoj generaciji kvaliteta slike i fleksibilnosti pomoću trenutno najmanjeg i najlakšeg* projektora za trajno instaliranje matične 4K (4096 x 2400) rezolucije. Osvetljenost od 5.000 lumena, 4K LCOS paneli i 4K objektiv kompanije Canon daju rezultate koji ostavljaju bez daha.

0%
  Šta je u pakovanju

  Vrhunska jasnoća uz matičnu 4K rezoluciju

  Snažan, lagan i precizan

  Matična 4K rezolucija (4096 x 2400) daje zadivljujuće oštar i detaljan tekst, glatkiju grafiku i upečatljive slike iz računarskih i video izvora. XEED 4K500ST ima kompaktno kućište i predstavlja najmanji i najlakši projektor za trajno instaliranje na tržištu.

   4K500ST
  Projector

  Sveobuhvatne funkcije za kreativnu projekciju

  Kreirajte zadivljujuće, imerzivne prezentacije sa više projektora pomoću ugrađene tehnologije uklapanja ivica, čak i na zaobljenim i kupolastim površinama. Dodatna lakoća podešavanja dostupna je zahvaljujući funkciji marginalnog fokusa (fokus se menja samo po ivicama), registraciji podpiksela i 28 obrazaca za testiranje, što sve zajedno pruža jedinstveni 4K Dual Image Engine. Verna reprodukcija slike zahvaljujući funkciji dinamičke game koja sprečava podeksponiranje svetlih oblasti; slika se precizno projektuje sa vernim prikazom boja.

  4K kvalitet za medicinsko okruženje

  Medicinske slike zahtevaju međunarodni standard (DICOM Part 14) kako bi se garantovalo ispravno prikazivanje slika u nijansama sive, kao što su rendgenski snimci. Ugrađeni režim za DICOM simulaciju reprodukuje taj standard sa temperaturom boje sa plavom ili prozirnom osnovom. Kako bi se garantovala precizna reprodukcija slika sa prefinjenim razlikama između nijansi, dostupna je 21 različita opcija game za fino podešavanje.

  4K

  Optički sistem AISYS i tri 4K LCOS panela

  Vodeće performanse na tržištu

  Optički sistem AISYS i tri refleksivna 4K LCOS panela u projektoru XEED 4K500ST izuzetno su kompaktni, a pružaju vodeće performanse na tržištu. Tehnologija AISYS poboljšava reprodukciju boja, maksimalno povećava osvetljenost i poboljšava kontrast. Dve mašine za obradu slike daju glatku sliku visokog kvaliteta, baš onako kako je predviđeno. Kompaktne dimenzije ovog projektora omogućavaju mnogo lakšu instalaciju na mestima gde je potrebno voditi računa o prostoru i težini.

  Industry leading performance

  Posle 4K

  Zadivljujuća 4K rezolucija 4096 x 2400 (9.830.400 piksela), viša nego DCI, postiže se pomoću najmanjeg LCOS panela na svetu (0,76”). Visoka rezolucija i kvalitet boja koje pružaju 3 LCOS panela omogućavaju prikazivanje slike onako kako je predviđeno.

  Beyond-4k

  Svetla i jasna slika iz malog kućišta

  Radi postizanja visoke osvetljenosti iz malog kućišta, jedinstveni AISYS (Aspectual Illumination System) kompanije Canon nezavisno upravlja svetlom lampe u vertikalnom i horizontalnom pravcu. Visoka osvetljenost od 5.000 lumena postiže se i održava u čitavom opsegu zuma, bez kompromisa po pitanju kontrasta.

  Bright, clear images

  Širokogaoni stakleni 4K zum objektiv i osvetljenost od 5.000 lumena

  4K500ST

  Optička tehnologija kompanije Canon

  XEED 4K500ST ima novi stakleni 4K objektiv sa zumom od 1,3x, koji je nastao kao plod duge tradicije kompanije Canon na polju dizajniranja objektiva visokog kvaliteta. Zahvaljujući kombinaciji osvetljenosti od 5.000 lumena i konstantnom otvoru blende F2,6, XEED 4K500ST pruža postojano impresivnu osvetljenost u čitavom opsegu zuma. Matični odnos kontrasta 3.000:1 daje superiorne performanse u realnoj primeni, uz vernije boje i dublji prikaz crne – kreira poboljšan doživljaj gledanja.

  Mogućnost projektovanja na kupolastim/zaobljenim površinama

  Održavanje savršeno fokusirane slike čak i po ivicama zaobljenog ili kupolastog platna postiže se podešavanjem marginalnog fokusa. Optička korekcija omogućava menjanje fokusa na ivicama slike. Moguća su podešavanja za konkavna i konveksna platna sa poluprečnikom od 3 m ili većim. Dubina polja se održava zahvaljujući velikom otvoru blende f/2,6, ali je to moguće podesiti i pomoću promenljivog otvora blende radi povećavanja dubine polja u zavisnosti od zaobljenosti ekrana. Funkcija memorije za objektiv čuva postavke radi lakog vraćanja ako se koristi u različitim situacijama.

  Projector
  4K500ST

  Slika bez izobličenja u čitavoj oblasti projekcije

  TV izobličenje predstavlja izobličavanje slike po ivicama usled kvaliteta objektiva za projekciju. Jastučasto ili bačvasto izobličenje može da se javi prilikom projektovanja pomoću jednog projektora, ali kada se koristi više projektora za stvaranje objedinjene slike, slike koje se preklapaju ne mogu pravilno da se poravnaju, što za rezultat ima spajanje lošeg kvaliteta. Stopa TV izobličenja od 0,12% omogućava savršeno prikazivanje spojene slike.

  Matični odnos kontrasta 3.000:1

  Podešavanje kontrasta u skladu sa situacijom

  U zavisnosti od prirode projektovane slike, odnos kontrasta može da se podesi između 2.000:1 i 3.000:1 podešavanjem blende. Ako se koristi sa zaobljenim platnom, kontrola blende takođe doprinosi održavanju dubine polja u čitavoj projektovanoj oblasti.

  Adjustment

  Glatka reprodukcija 4K video zapisa pri 60 kadrova u sekundi

  Izvanredna fleksibilnost i praktičnost

  XEED 4K500ST dizajniran je tako da lako postiže odlične rezultate iz skoro svakog položaja. Motorizovano pomeranje objektiva +/-60% umnogome olakšava podešavanje položaja slike bez naginjanja ili menjanja položaja projektora. Ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka u četiri ugla garantuje geometrijski ispravnu sliku. Tehnologija uklapanja ivica visoke rezolucije pomaže vam da dobijete savršeno uklopljenu sliku sa više projektora XEED 4K500ST, kao i da primenjujete ispravke na nivou pojedinačnih piksela. Podešavanje u 5 tačaka omogućava vam da podešavate RGB piksele za samo 0,1 piksel radi jasnije reprodukcije na zaobljenim i kupolastim platnima.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Glatka reprodukcija video zapisa i tehnologija povećavanja rezolucije

  4K500ST reprodukuje glatki, nekomprimovani 4K video pri 60 kadrova u sekundi i koristi jedinstveni 4K Dual Image Engine visokih performansi. Slika može da se poboljšava putem smanjenja zamućenja pokreta, koje dodaje crni kadar između svakog kadra kako bi se garantovala jasnoća ivica slike čak i kod video zapisa sa brzom akcijom. Tržište simulacija zahteva skoro trenutan odziv, a kašnjenje od 16,6 ms (kašnjenje 1 kadra pri 60 Hz) čini ovaj projektor jednim od najbržih na tržištu.

  Fleksibilno povezivanje

  Reprodukcija 4K medija (do 4096 x 2400 pri 60 kadrova u sekundi) moguća je putem četiri DVI-D konektora u linijskom ili ukrštenom formatu ili u rezoluciji 4096 x 2160 pomoću 2 HDMI kabla. Jedan HDMI kabl može da se koristi za reprodukciju video zapisa rezolucije 3048 x 2160 pri 30 kadrova u sekundi ili za povećavanje rezolucije 2K medija na 4K pomoću algoritma za povećavanje rezolucije kompanije Canon. Opcije za instalaciju omogućavaju korišćenje projektora pod bilo kojim uglom, a održavanje je olakšano time što su lampa i filter dostupni čak i kada je projektor instaliran.

  Flexible connectivity

  Studija slučaja

  Otkrijte XEED 4K500ST na delu sa fotografom i filmadžijom Simeonom Kvarijem.

  Specifikacije

  4K rezolucija

  Viša rezolucija od 4K (4096 x 2400)

  AISYS

  Za snažnu osvetljenost i visok matični odnos kontrasta

  HDMI

  Priključnica HDMI 1.4

  Creston Connected

  Podržava upravljanje uz Crestron Room View

  PJLink

  Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

  Šta je u pakovanju

  Preporučeno za vas...

  Dodatna oprema i potrošni materijal

  Možda će vam se takođe svideti...

  extra

  Profesionalna mreža kompanije Canon

  Profesionalno i detaljno izveštavanje: otkrijte sve što je potrebno da znate o zadivljujućem asortimanu projektora kompanije Canon.

  extra

  Profesionalne usluge kompanije Canon

  Zašto se ne biste prijavili za CPS članstvo? Uživajte u profesionalnoj podršci i uslugama za opremu kompanije Canon.

  4K500ST

  Servis u garantnom roku

  Standardna garancija od 3 godine, uz uslugu zamene lampe u trajanju od 3 godine, kao i sveobuhvatna 3-godišnja usluga zamene u garanciji garantuju potpunu bezbrižnost.