Canon LV-X320

LV-X320

Prenosivi XGA projektor koji daje svetlu sliku iz praktično malog i laganog uređaja. Pouzdan rad i lako održavanje čine ga veoma kvalitetnim izborom za kupce sa ograničenim budžetom.

LV-X320

Prednosti

  • Projektujte oštru sliku visokog kvaliteta u klasičnoj XGA (1024 x 768 piksela) rezoluciji
  • Uživajte u svetlim bojama i dubokom prikazu crne uz osvetljenost od 3.200 lumena i odnos kontrasta 10.000:1
  • Doživite oštru i detaljnu sliku zahvaljujući DLP™ panelu
  • Lagan je (samo 2,5 kg) i kompaktan radi lakog transporta
  • Objektiv sa ručnim zumom od 1,1x za fleksibilno postavljanje
  • RJ-45 priključak i HDMI™ priključak sa podrškom za MHL; podrška za 3D sadržaj pomoću sistema DLP-Link
  • Ispravljanje ključnih vertikalnih i horizontalnih tačaka (+/-30°) daje veran prikaz slike
  • Podešavanje boja u 6 osa i funkcija boja za prikaz prilagođavaju se okruženju
  • Trajanje baterije do 6.000 sati i 3-godišnja garancija za zamenu lampe*
  • Ugrađeni zvučnik snage 10 W i linijski audio izlaz, uz tih rad (samo 29 dB)

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-X320

Svetla i precizna slika


Ako tražite prenosivi projektor koji pruža izvanredni kvalitet po naročito konkurentnoj ceni, odaberite LV-X320 kompanije Canon. Publika će uživati u preciznoj i oštroj slici u matičnoj XGA (1024 x 768 piksela) rezoluciji, sa svetlim, živopisnim bojama i dubokim prikazom crne zahvaljujući osvetljenosti ovog projektora od 3.200 lumena i odnosu kontrasta 10.000:1. DLP tehnologija panela eliminiše izobličenje slike i daje prirodniju osvetljenost u odnosu na prenosive projektore slične cene, što ovaj model čini idealnim izborom za kupce sa ograničenim budžetom.

Podešavanje je lako


Čak i u malim prostorima možete da budete sigurni da ćete dobiti geometrijski savršenu sliku, zahvaljujući funkciji ispravljanja ključnih vertikalnih i horizontalnih tačaka od +/- 30°. Radi dodatne fleksibilnosti, ručni zum od 1,1x daje vam kontrolu nad pozicioniranjem projektora, što je idealno za manja okruženja. A kada je prirodno svetlo snažno ili tamo gde je neophodno projektovati na površine u boji, funkcija podešavanja boje za prikaz garantuje da ćete svakako uživati u svetloj, jasnoj slici i prirodnim bojama.

Povezivanje na vaš način


LV-X320 vam omogućava da projektujete sliku visokog kvaliteta iz raznih izvora zahvaljujući velikom izboru ulaza. HDMI priključak omogućava vam da iskoristite prednost HDMI izlaza, koji sada predstavljaju uobičajenu stavku na prenosnim računarima radi dobijanja oštrije, jasnije i detaljnije slike, dok upečatljivi 3D sadržaj lako možete da reprodukujete pomoću sistema DLP-Link. Radi dodatne praktičnosti, MHL kompatibilnost vam omogućava da projektujete sa bilo kojeg tableta ili smartfona sa podrškom za MHL putem HDMI priključka na projektoru. Povezivanje, upravljanje i održavanje preko IT mreže jednostavno je zahvaljujući mrežnom RJ-45 priključku, čime se maksimalno smanjuje količina truda za IT tim.

Lagan i prenosiv


Uz težinu od samo 2,5 kg, lagani i kompaktni dizajn modela LV-X320 omogućava veoma jednostavno nošenje na sastanke, predavanja, seminare ili prezentacije. Za lakši transport odaberite opcionu mekanu zaštitnu torbicu. Povezivanje projektora kada stignete na odredište takođe je lako: svi priključci i konektori praktično su grupisani radi izuzetno lakog pristupa. Učinite prezentacije upečatljivijim i poboljšajte doživljaj kod publike tako što ćete povezati bilo koji izvor zvuka na ugrađeni zvučnik visokog kvaliteta; ili povezivanjem projektora na pojačalo/sistem razglasa pomoću linijskog audio izlaza.

Smanjite troškove, a ne kvalitet


Odaberite LV-X320 i troškovi posedovanja će ostati primamljivo niski. Trajanje lampe je do 6.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu; tu je i izdašna 3-godišnja garancija kompanije Canon na lampu* koja pruža do 3 zamene lampe u garantnom roku u slučaju da lampa otkaže u normalnim radnim uslovima - efektivno se eliminiše potencijalno značajan trošak. Potrošnja energije je samo 350 W u radu (240 W u ekološki prihvatljivom režimu) kako bi se smanjili režijski troškovi i doprinelo vođenju održive organizacije. Troškovi održavanja svedeni su na apsolutni minimum zahvaljujući dizajnu bez filtera i lakoj zameni lampe pomoću gornjeg poklopca projektora. Kako bi se garantovalo da pozadinska buka neće ometati publiku, ventilator modela LV-X320 proizvodi zvuk od samo 29 dB u ekološki prihvatljivom režimu.

*Razlikuje se u zavisnosti od zemlje. Proizvod je potrebno registrovati u roku od 60 dana.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-X320, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

MHL

MHL