Canon LV-WX320

LV-WX320

Ovaj prenosivi WXGA projektor daje svetlu sliku visokog kvaliteta i impresivno je kompaktan i lagan. HDMI, MHL kompatibilnost i mrežni priključak pružaju odličnu vrednost za uloženi novac.

LV-WX320

Prednosti

  • Doživite oštru, široku sliku u matičnoj WXGA rezoluciji (1280 x 800 piksela)
  • Uživate u impresivnoj osvetljenosti (3.200 lumena) i odnosu kontrasta 10.000:1 za dubok prikaz crne
  • DLP™ panel daje postajano oštru i preciznu sliku
  • Lagan i prenosiv uz težinu od samo 2,5 kg
  • Objektiv sa ručnim zumom od 1,1x omogućava raznovrsne načine postavljanja
  • RJ-45 priključak i HDMI™ priključak sa podrškom za MHL; podrška za 3D sadržaj pomoću sistema DLP-Link
  • Ispravljanje ključnih vertikalnih i horizontalnih tačaka (+/-30°) sprečava izobličenja
  • Podešavanje boja u 6 osa i funkcija boja za prikaz prilagođavaju se okruženju
  • Trajanje baterije do 6.000 sati i 3-godišnja garancija za zamenu lampe*
  • Ugrađeni zvučnik snage 10 W i linijski audio izlaz, uz tih rad (samo 29 dB)

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-WX320

Svetla i precizna slika


LV-WX320 kompanije Canon predstavlja idealan izbor za organizacije koje vode računa o troškovima i traže izvanredan prenosivi projektor. Uživajte u zadivljujuće oštroj slici širokog formata i precizne definicije zahvaljujući matičnoj WXGA (1280 x 800 piksela) rezoluciji i razmeri 16:10. Postojano dobijate živopisne boje i dubok prikaz crne zahvaljujući osvetljenosti ovog projektora od 3.200 lumena i odnosu kontrasta 10.000:1. Ako tome dodate DLP tehnologiju panela koja maksimalno umanjuje efekat mreže prisutan kod mnogih projektora slične cene, LV-WX320 pruža dobitnu kombinaciju kvaliteta i vrednosti za uloženi novac.

Odlični rezultati na jednostavan način


Budite sigurni da je slika geometrijski precizna zahvaljujući funkciji ispravljanja ključnih vertikalnih i horizontalnih tačaka od +/- 30°. Radi dodatne fleksibilnosti, ručni zum od 1,1x pomaže vam da dobijete jasnu i vernu projekciju slike čak i u kompaktnim prostorima. A u okruženjima sa snažnim prirodnim svetlom ili tamo gde je neophodno projektovati na površine u boji, funkcija podešavanja boje za prikaz garantuje da ćete svakako uživati u svetloj, jasnoj slici i prirodnim bojama.

Veoma lako povezivanje


Uživajte u fleksibilnosti projektovanja slike visokog kvaliteta iz širokog opsega izvora zahvaljujući velikom izboru ulaza na modelu LV-WX320. HDMI priključak omogućava vam da iskoristite prednost HDMI izlaza, koji sada predstavljaju uobičajenu stavku na prenosnim računarima radi dobijanja oštrije, jasnije i detaljnije slike, dok upečatljivi 3D sadržaj lako možete da reprodukujete pomoću sistema DLP-Link. Radi dodatne praktičnosti, MHL kompatibilnost vam omogućava da projektujete sa bilo kojeg tableta ili smartfona sa podrškom za MHL putem HDMI priključka na projektoru. Povezivanje, upravljanje i održavanje preko IT mreže jednostavno je zahvaljujući mrežnom RJ-45 priključku, čime se maksimalno smanjuje količina truda za IT tim.

Lagan i prenosiv


Uprkos odličnim specifikacijama, LV-WX320 ima težinu od samo 2,5 kg i dovoljno je lak za udobno nošenje na sastanke, predavanja, seminare ili prezentacije. Za lakši transport odaberite opcionu mekanu zaštitnu torbicu. Povezivanje projektora kada stignete na odredište takođe je lako: svi priključci i konektori praktično su grupisani radi izuzetno lakog pristupa. Učinite prezentacije upečatljivijim i poboljšajte doživljaj kod publike tako što ćete povezati bilo koji izvor zvuka na ugrađeni zvučnik visokog kvaliteta; ili povezivanjem projektora na pojačalo/sistem razglasa pomoću linijskog audio izlaza.

Isplativ za posedovanje


Odaberite LV-WX320 i troškovi posedovanja će ostati primamljivo niski. Trajanje lampe je do 6.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu; tu je i izdašna 3-godišnja garancija kompanije Canon na lampu* koja pruža do 3 zamene lampe u garantnom roku u slučaju da lampa otkaže u normalnim radnim uslovima - efektivno se eliminiše potencijalno značajan trošak. Potrošnja energije je samo 350 W u radu (240 W u ekološki prihvatljivom režimu) kako bi se smanjili režijski troškovi i doprinelo vođenju održive organizacije. Troškovi održavanja svedeni su na apsolutni minimum zahvaljujući dizajnu bez filtera i lakoj zameni lampe pomoću gornjeg poklopca projektora. Kako bi se garantovalo da pozadinska buka neće ometati publiku, ventilator modela LV-WX320 proizvodi zvuk od samo 29 dB u ekološki prihvatljivom režimu.

*Razlikuje se u zavisnosti od zemlje. Proizvod je potrebno registrovati u roku od 60 dana.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-WX320, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

MHL

MHL