Canon LV-WX310ST

LV-WX310ST

Ovaj prenosivi WXGA projektor za projektovanje sa male razdaljine lagan je, kompaktan i daje svetlu sliku širokog formata sa malih razdaljina. HDMI, MHL kompatibilnost i mrežni priključak čine ga fleksibilnim i veoma kvalitetnim izborom za korisnike koji vode računa o troškovima.

LV-WX310ST

Prednosti

  • Projektujte oštru, široku sliku u matičnoj WXGA rezoluciji (1280 x 800 piksela)
  • Uživate u živopisnoj osvetljenosti (3.100 lumena) i odnosu kontrasta 10.000:1 za dubok prikaz crne
  • Prikazujte veliku sliku sa male razdaljine uz objektiv sa odnosom projekcije 0,49:1
  • DLP™ panel daje postajano oštru i preciznu sliku
  • Lagan i prenosiv uz težinu od samo 2,8 kg
  • RJ-45 priključak i HDMI™ priključak sa podrškom za MHL; podrška za 3D sadržaj pomoću sistema DLP-Link
  • Ispravljanje ključnih vertikalnih i horizontalnih tačaka (+/-15°) sprečava izobličenja
  • Podešavanje boja u 6 osa i funkcija boja za prikaz prilagođavaju se okruženju
  • Trajanje baterije do 6.000 sati i 3-godišnja garancija za zamenu lampe*
  • Ugrađeni zvučnik snage 10 W i linijski audio izlaz, uz tih rad (samo 29 dB)

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-WX310ST

Svetao i veran prikaz slike sa male razdaljine


Canon LV-WX310ST predstavlja prirodan izbor za one sa ograničenim budžetom kojima je potreban svetli, prenosivi projektor širokog formata za projektovanje sa male razdaljine. Uživajte u preciznoj i oštroj slici širokog formata zahvaljujući matičnoj WXGA (1280 x 800 piksela) rezoluciji i razmeri 16:10. Dobijate živopisne boje i dubok prikaz crne zahvaljujući osvetljenosti ovog projektora od 3.100 lumena i odnosu kontrasta 10.000:1. Odnos projekcije 0,49:1 i namenski fiksni objektiv od 1x za projektovanje sa male razdaljine pružaju širok opseg opcija za postavljanje - na primer, može da projektuje sliku dijagonale 2,5 m sa samo 1,22 m. Ako tome dodate DLP tehnologiju panela koja poboljšava realni kvalitet slike, LV-WX310ST pruža dobitnu kombinaciju kvaliteta i vrednosti za uloženi novac.

Odlični rezultati na jednostavan način


Budite sigurni da je slika geometrijski precizna zahvaljujući funkciji ispravljanja ključnih vertikalnih i horizontalnih tačaka od +/-15°. U okruženjima sa snažnim prirodnim svetlom ili tamo gde je neophodno projektovati na površine u boji, funkcija podešavanja boje za prikaz garantuje da ćete uživati u svetloj slici i prirodnim bojama. Podešavanje boja u 6 osa pruža finu kontrolu nad nijansama, zasićenošću i drugim ključnim parametrima, kako biste lakše projektovali upečatljivu sliku u skoro svim uslovima.

Veoma lako povezivanje


Uživajte u fleksibilnosti projektovanja slike visokog kvaliteta iz širokog opsega izvora zahvaljujući izboru ulaza na modelu LV-WX310ST. HDMI priključak omogućava vam da iskoristite prednost HDMI izlaza na prenosnim računarima radi dobijanja oštrije i detaljnije slike; dok upečatljivi 3D sadržaj lako možete da reprodukujete pomoću sistema DLP-Link. Radi dodatne praktičnosti, MHL kompatibilnost vam omogućava da projektujete sa bilo kojeg tableta ili smartfona sa podrškom za MHL putem HDMI priključka na projektoru. Povezivanje, upravljanje i održavanje preko IT mreže jednostavno je zahvaljujući mrežnom RJ-45 priključku, čime se maksimalno smanjuje količina truda za IT tim.

Lagan i prenosiv


Uz težinu od samo 2,8 kg, LV-WX310ST je dovoljno lagan da možete udobno da ga nosite; radi još lakšeg transporta odaberite opcionu mekanu zaštitnu torbicu za nošenje. Povezivanje projektora na odredištu takođe je lako: svi priključci i konektori praktično su grupisani radi izuzetno lakog pristupa. Poboljšajte doživljaj kod publike tako što ćete povezati bilo koji izvor zvuka na ugrađeni zvučnik visokog kvaliteta; ili povezivanjem projektora na pojačalo/sistem razglasa pomoću linijskog audio izlaza.

Isplativ za posedovanje


Odaberite LV-WX310ST i troškovi posedovanja će ostati primamljivo niski. Trajanje lampe je do 6.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu; tu je i izdašna 3-godišnja garancija kompanije Canon na lampu* koja pruža do 3 zamene lampe u garantnom roku u slučaju da lampa otkaže u normalnim radnim uslovima - efikasno se eliminiše potencijalno značajan trošak. Potrošnja energije je samo 350 W u radu (240 W u ekološki prihvatljivom režimu) kako bi se smanjili režijski troškovi i doprinelo vođenju održive organizacije. Troškovi održavanja svedeni su na apsolutni minimum zahvaljujući dizajnu bez filtera i lakoj zameni lampe pomoću gornjeg poklopca projektora. Kako bi se garantovalo da pozadinska buka neće ometati publiku, ventilator modela LV-WX310ST proizvodi zvuk od samo 29 dB u ekološki prihvatljivom režimu.

*Razlikuje se u zavisnosti od zemlje. Proizvod je potrebno registrovati u roku od 60 dana.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-WX310ST, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

MHL

MHL