Canon LV-X300

LV-X300

Projektujte svetlu i detaljnu sliku u klasičnoj razmeri 4:3 uz Canon LV-X300. Pouzdan i tih u radu, ovaj projektor ima XGA rezoluciju, HDMI ulaz i kompaktne dimenzije.

Prednosti

  • Uživajte u preciznoj i vernoj slici u klasičnoj XGA rezoluciji (1024 x 768 piksela)
  • Doživite svetlu i živopisnu projekciju uz osvetljenost od 3.000 lumena i odnos kontrasta 2.300:1
  • Objektiv sa zumom od 1,1x omogućava fleksibilno postavljanje projektora
  • Kompaktan i lagan: samo 2,5 kg
  • Funkcija ispravljanja ključnih vertikalnih tačaka
  • Trajanje lampe od 5.000 sati (6.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu)
  • HDMI™ priključak i 2 VGA priključka
  • RJ-45 mrežni priključak za daljinsko upravljanje i nadgledanje
  • Ugrađeni zvučnik snage 10 W

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-X300

Svetla, oštra i verna slika


Oni koji traže svetao, prenosiv projektor visokog kvaliteta i imaju ograničen budžet, biće oduševljeni modelom LV-X300. Zahvaljujući nazivnoj XGA rezoluciji (1024 x 768 piksela), osvetljenosti od 3.000 lumena i odnosu kontrasta 2.300:1, DLP tehnologija ovog projektora daje oštru i preciznu sliku. Vi dobijate dodatnu fleksibilnost prilikom postavljanja projektora zahvaljujući objektivu sa zumom od 1,1x na modelu LV-X300 - što predstavlja značajnu prednost u manjim okruženjima poput sala za sastanke.

Praktičan je za transport


Uz težinu od samo 2,5 kg, projektor LV-X300 je dovoljno lagan da možete da ga prenosite s jednog na drugo mesto. To ga čini odličnim izborom za poslovne i obrazovne organizacije koje imaju potrebu za projektovanjem u različitim prostorijama u univerzitetskom naselju ili u korporativnim kancelarijama.

Lako podešavanje


Možete da budete sigurni da će slike zadržati savršenu geometriju čak i u malim prostorima, zahvaljujući ispravljanju ključnih vertikalnih tačaka (+/- 30 stepeni). Kao dodatnu pomoć za postizanje odličnih rezultata u okruženjima bez platna, možete da koristite funkciju podešavanja boje za prikaz. Time se kompenzuje bojenje slike do kojeg dolazi kada se slika projektuje na zid u boji - možete da gledate jasnu projektovanu sliku sa prirodnim bojama, čak i kada nije dostupno platno.

Smanjite troškove, a ne kvalitet


Ukupni troškovi posedovanja ostaju niski zahvaljujući trajanju lampe na modelu LV-X300 od 5.000 sati, što je moguće produžiti do 6.000 sati korišćenjem ekološki prihvatljivog režima za uštedu energije. Pored toga, ekološki prihvatljivi režim dodatno smanjuje potrošnju energije na samo 275 W. Projektor troši manje od 1 W u stanju pripravnosti (sa isključenom mrežom). Ekološki prihvatljivi režim takođe omogućava kreiranje tihog okruženja bez ometajućih faktora, smanjivanjem buke ventilatora na samo 29 dBA.

Raznovrsne opcije za povezivanje


Možete da projektujete statične i pokretne slike iz širokog opsega izvora zahvaljujući velikom izboru ulaza na modelu LV-X300. Koristite HDMI™ priključak da biste projektovali svetlu i oštru sliku iz modernih digitalnih izvora, što obuhvata Blu-ray disc plejere i prenosne računare. Ili veoma jednostavno uspostavite vezu pomoću bilo kojeg od dva VGA priključka. Model LV-X300 možete daljinski da nadgledate i da njime upravljate pomoću RJ-45 priključka, a ima i podršku za standard Crestron Connected™. Dodajte veoma kvalitetan zvuk prezentacijama pomoću ugrađenog zvučnika od 10 W.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-X300, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard