Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

Projektujte živopisnu sliku širokog formata sa male razdaljine uz Canon LV-WX300ST. Ovaj kompaktni projektor koji omogućava projektovanje sa male razdaljine pruža nazivnu WXGA rezoluciju, HDMI ulaz i lako podešavanje, što ga čini izuzetno fleksibilnim uređajem.

Prednosti

  • Uživajte u oštroj, širokoj slici u nazivnoj WXGA rezoluciji (1280 x 800 piksela)
  • Uživajte u intenzivnoj osvetljenosti od 3.000 lumena i odnosu kontrasta 2.300:1
  • Prikazujte veću sliku sa manje razdaljine, uz odnos projekcije 0,49:1
  • Fiksni 1,0x objektiv visokog kvaliteta za projekciju sa male razdaljine
  • Kompaktan i lagan: samo 2,8 kg
  • Funkcija ispravljanja ključnih vertikalnih tačaka (-18° / +12°)
  • Trajanje lampe od 4.000 sati (6.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu)
  • HDMI™ priključak i 2 VGA priključka
  • RJ-45 mrežni priključak za daljinsko upravljanje i nadgledanje
  • Ugrađeni zvučnik snage 10 W

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-WX300ST

Svetla, oštra i verna slika


LV-WX300ST je savršen za one koji žele svetao projektor visokog kvaliteta, koji omogućava projektovanje sa male razdaljine po pristupačnoj ceni. Zahvaljujući nazivnoj širokoj WXGA rezoluciji (1280 x 800 piksela), osvetljenosti od 3.000 lumena i odnosu kontrasta 2.300:1, DLP tehnologija ovog projektora daje oštru i preciznu sliku. Odnos projekcije 0,49:1 otvara mnoštvo novih mogućnosti za instalaciju, značajnim smanjivanjem potrebne razdaljine između projektora i ekrana. Podešavanje postaje lakše, osobu koja vodi prezentaciju ne zaslepljuje projektor i lako se izbegava pojava senki na slici.

Praktičan je za transport


LV-WX300ST je dovoljno lagan za prenošenje s jednog na drugo mesto, uz težinu od samo 2,8 kg. To ga čini odličnim izborom za poslovne i obrazovne organizacije koje imaju potrebu za projektovanjem na različitim lokacijama u univerzitetskom naselju ili u korporativnim kancelarijama. Mogućnost projektovanja sa male razdaljine idealna je za skučena ili natrpana okruženja u kojima postavljanje tradicionalnog projektora može da predstavlja izazov.

Lako podešavanje


Budite sigurni da će slika zadržati savršenu geometriju čak i u malim prostorima, zahvaljujući ispravljanju ključnih vertikalnih tačaka (-18/+12 stepeni). Kao dodatnu pomoć za postizanje odličnih rezultata u okruženjima bez platna, možete da koristite funkciju podešavanja boje za prikaz. Time se kompenzuje bojenje slike do kojeg dolazi kada se slika projektuje na zid u boji - publika može da uživa u jasnoj projektovanoj slici sa prirodnim bojama, čak i kada nije dostupno platno.

Smanjite troškove, a ne kvalitet


Ukupni troškovi posedovanja ostaju niski zahvaljujući trajanju lampe na modelu LV-WX300ST od 4.000 sati, što je moguće produžiti do 6.000 sati korišćenjem ekološki prihvatljivog režima za uštedu energije. Pored toga, ekološki prihvatljivi režim dodatno smanjuje potrošnju energije na samo 270 W. Projektor troši manje od 1 W u stanju pripravnosti (sa isključenom mrežom). Ekološki prihvatljivi režim takođe omogućava kreiranje tihog okruženja bez ometajućih faktora, smanjivanjem buke ventilatora na samo 29 dBA. Pored toga, nema filtera vazduha koje je potrebno čistiti ili menjati, pa je održavanje izuzetno jednostavno.

Raznovrsne opcije za povezivanje


Projektujte statične i pokretne slike iz širokog opsega izvora zahvaljujući velikom izboru ulaza na modelu LV-WX300ST. Koristite HDMI™ priključak da biste projektovali svetlu i oštru sliku iz modernih digitalnih izvora, što obuhvata Blu-ray disc plejere i prenosne računare; ili veoma jednostavno uspostavite vezu pomoću bilo kojeg od dva VGA priključka. Model LV-WX300ST možete daljinski da nadgledate i da njime upravljate pomoću RJ-45 priključka, a ima i podršku za standard Crestron Connected™. Dodajte veoma kvalitetan zvuk prezentacijama pomoću ugrađenog zvučnika od 10 W.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-WX300ST, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard