Canon LV-S300

LV-S300

Predstavljamo Canon kvalitet slike u potpuno novom cenovnom rangu. Pristupačni prenosivi projektor LV-S300 daje svetlu i jasnu SVGA sliku. Dugo trajanje lampe i lako održavanje smanjuju troškove korišćenja.

Prednosti

  • Jasna projekcija u SVGA rezoluciji (800 x 600 piksela)
  • Osvetljenost od 3.000 lumena i odnos kontrasta 2.300:1 daju jasnu i živopisnu sliku
  • Objektiv sa zumom od 1,1x omogućava fleksibilno postavljanje projektora
  • Funkcija direktnog isključivanja eliminiše čekanje na isključivanje
  • Kompaktan i lagan: samo 2,5 kg
  • Funkcija ispravljanja ključnih vertikalnih tačaka
  • Trajanje lampe od 5.000 sati (6.000 sati u ekološki prihvatljivom režimu)
  • 2 VGA priključka
  • Ugrađeni zvučnik snage 2 W

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LV-S300

Svetla, oštra i verna slika


Osobe sa ograničenim budžetom kojima je potreban svetao, prenosivi projektor visokog kvaliteta po izuzetno niskoj ceni, biće oduševljene modelom LV-S300. Zahvaljujući nazivnoj SVGA rezoluciji (800 x 600 piksela), LV-S300 garantuje da će publika uživati u jasnoj slici u okruženjima poput sala za sastanke i učionica. Osvetljenost ovog projektora od 3.000 lumena i odnos kontrasta 2.300:1 impresivni su za tako kompaktan uređaj, a njegova DLP tehnologija daje oštru, preciznu sliku. Vi dobijate dodatnu fleksibilnost prilikom postavljanja projektora zahvaljujući objektivu sa zumom od 1,1x - što predstavlja značajnu prednost u manjim okruženjima poput sala za sastanke.

Praktičan je za transport


Uz težinu od samo 2,5 kg, projektor LV-S300 je dovoljno lagan da možete da ga prenosite s jednog na drugo mesto. Ovo ga čini odličnim izborom za mala preduzeća ili škole koje traže jedan projektor odlične vrednosti, koji će koristiti u raznim prostorijama i okruženjima. Funkcija direktnog isključivanja omogućava vam da isključite kabl za napajanje neposredno nakon isključivanja projektora, pa možete da ga prenesete bez čekanja da se ohladi.

Lako podešavanje


Možete da budete sigurni da će slike zadržati savršenu geometriju čak i u malim prostorima, zahvaljujući ispravljanju ključnih vertikalnih tačaka (+/- 30 stepeni). Kao dodatnu pomoć za postizanje odličnih rezultata u okruženjima bez platna, možete da koristite funkciju podešavanja boje za prikaz. Time se kompenzuje bojenje slike do kojeg dolazi kada se slika projektuje na zid u boji - možete da gledate jasnu projektovanu sliku sa prirodnim bojama, čak i kada nije dostupno platno.

Smanjite troškove, a ne kvalitet


Uz nisku kupovnu cenu modela LV-S300, ukupni troškovi posedovanja dodatno se smanjuju zahvaljujući trajanju lampe od 5.000 sati, što je moguće produžiti do 6.000 sati korišćenjem ekološki prihvatljivog režima za uštedu energije. Pored toga, ekološki prihvatljivi režim dodatno smanjuje potrošnju energije na samo 275 W. Projektor troši manje od 1 W u stanju pripravnosti. Ekološki prihvatljivi režim takođe omogućava kreiranje tihog okruženja bez ometajućih faktora, smanjivanjem buke ventilatora na samo 29 dBA.

Raznovrstan opseg priključaka


Možete da projektujete statične i pokretne slike iz širokog opsega izvora zahvaljujući fleksibilnom izboru ulaza na modelu LV-S300 - obuhvata dva VGA priključka. Dodajte veoma kvalitetan zvuk prezentacijama pomoću ugrađenog zvučnika od 2 W.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LV-S300, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

DLP

DLP