XF100

Model XF100 predstavlja najmanji kamkorder kompanije Canon koji sadrži MPEG-2 4:2:2 kodek brzine 50 Mb/s. Snimanje na CF kartice, profesionalni audio i opsežne mogućnosti prilagođavanja pružaju izuzetnu fleksibilnost.

Prednosti

  • Snimanje u formatu MPEG-2 na dve CF kartice brzinom do 50 Mb/s (4:2:2)
  • Laki, kompaktni dizajn; XLR ulazi
  • Canon HD video objektiv sa zumom od 10x
  • Canon Full HD CMOS senzor tipa 1/3
  • Funkcije 3D Assist; režim infracrvenog snimanja
  • LCD ekran od 8,8 cm (3,5'') sa 920.000 tačaka; elektronsko tražilo od 0,6 cm (0,24") sa 260.000 tačaka
  • Promenljiva brzina snimanja

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XF100

MPEG-2 snimanje do 50 Mb/s (4:2:2)


XF100 za snimanje koristi MPEG-2 MXF (Media eXchange Format) format datoteka - do Full HD rezolucije 1920 x 1080 i brzine 50 Mb/s (4:2:2) - a za skladištenje koristi relativno jeftine i svuda dostupne CompactFlash (CF) memorijske kartice. Funkcija automatske promene memorije u dva slota za kartice omogućava snimanje filmova bez prekidanja, a snimanje u dva slota omogućava da sačuvate isti snimak na obe kartice.

Laki, kompaktni dizajn; XLR ulazi


Izuzetna funkcionalnost staje na vaš dlan, a izdržljivi i lagani dizajn omogućava izuzetnu raznovrsnost. Linearni PCM audio je moguće snimati putem dva XLR ulaza, kao i pomoću stereo mikrofona sa prednje strane.

Canon HD video objektiv sa zumom od 10x


Na osnovu stručnosti kompanije Canon u vezi sa televizijskim objektivima, model XF100 sadrži brzi, širokougaoni Canon HD video objektiv (f1,8-f2,8, 30,4 mm) sa ugrađenim kontrolnim prstenom za podešavanje zuma, fokusa i dužice. Unapređeni sistem za optičku stabilizaciju smanjuje hromatske aberacije, održava oštrinu i smanjuje veličinu objektiva.

Canon Full HD CMOS senzor tipa 1/3


Canon Full HD CMOS senzor od 2,07 MP - koji je dizajnirala i proizvela kompanija Canon - snima Full HD video u rezoluciji 1920x1080. Senzor sadrži filter boja sa Bayer obrascem da bi pružio veliku osetljivost i dinamički opseg; tehnologija brzog čitanja podataka smanjuje efekte izobličenja prilikom snimanja brzih pokreta, koji mogu da se pojave kod kamkordera sa CMOS senzorom.

Funkcije 3D Assist; režim infracrvenog snimanja


Model XF100 sadrži funkcije 3D Shooting Assist (OIS Axis Shift i Focal Length Guide) koje podržavaju stereoskopsko 3D video snimanje pomoću dva kamkordera. Pomoću dvostruko veće infracrvene (IR) osetljivosti u odnosu na prethodne modele, kamkorder je takođe savršen za snimanje pri slabom osvetljenju korišćenjem režima za IR snimanje i ugrađene IR lampe. Dostupne su zelena i bela opcija da bi odgovarale različitim projektima.

LCD ekran od 8,8 cm (3,5'') sa 920.000 tačaka; elektronsko tražilo od 0,6 cm (0,24") sa 260.000 tačaka


Oba kamkordera sadrže veliki bočno postavljeni LCD ekran. Ovaj ekran od 8,8 cm (3,5") ima oštru rezoluciju od 920.000 tačaka, sa ugrađenim prikazom grafikona i funkcijom Edge Focus koja pomaže prilikom podešavanja snimka. Elektronsko tražilo od 0,61 cm (0,24") sa 260.000 tačaka sa pokrivenošću od 100% takođe je dostupno.

Promenljiva brzina snimanja


Dostupan je širok opseg brzina snimanja, od 12 do 50 kadrova u sekundi. To kamermanu pruža slobodu da menja brzinu snimanja radi postizanja dodatne kreativne fleksibilnosti.

Podrška za CPS *


Podrška za ekskluzivnu CPS video uslugu kompanije Canon omogućava prioritetno servisiranje i garantuje brzu popravku.

* Više informacija o tome u kojim zemljama je dostupan program CPS potražite na veb stranici http://www.canon-europe.com/cps

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XF100, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

CPN.jpeg

Profesionalna mreža kompanije Canon

Inspiracija, obrazovanje, informacije o proizvodima i novosti pružaju potpune informacije za Canon profesionalne fotografe i videografe, kao i napredne entuzijaste, širom sveta.