XA10

Inovativni AVCHD kamkorder XA10 koristi profesionalnu tehnologiju kompanije Canon spakovanu u ultrakompaktno kućište. Izvanredna funkcionalnost i raznovrsnost daju vrhunski kvalitet video zapisa i zvuka.

Prednosti

  • HD video objektiv kompanije Canon (10x zum, 30,4 mm, F1,8)
  • HD CMOS Pro senzor kompanije Canon
  • Profesionalni zvuk
  • Snimanje AVCHD video zapisa u memoriju kapaciteta 64 GB; 2 otvora za SDXC kartice
  • Režim infracrvenog snimanja
  • Potpuno ručna kontrola
  • LCD ekran veličine 8,8 cm; elektronsko tražilo veličine 0,6 cm
  • Dinamički optički stabilizator slike, optički stabilizator slike, Instant AF
  • Raznovrstan i proširiv

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XA10

Canon HD video objektiv


Brz, širokougaoni Canon HD video objektiv (30,4 mm, F1,8) omogućava ovom kompaktnom kamkorderu da daje profesionalni kvalitet slike. Poseduje 10x optički zum promenljive brzine sa zaštitom od podrhtavanja i dužicu sa 8 krilaca za primamljiv efekat zamućenja pozadine.

HD CMOS Pro senzor tipa 1/3


HD CMOS Pro senzor - originalno ga je razvila i napravila kompanija Canon za svoje profesionalne kamkordere - omogućava snimanje Full HD materijala u matičnoj rezoluciji 1920x1080. Zahvaljujući veličini piksela koja je 2,6x veća u odnosu na obične CMOS senzore, pruža širi dinamički opseg i veću osetljivost.

Profesionalni zvuk


U profesionalne audio opcije spadaju 2 XLR ulaza, ulazni priključak za mikrofon od 3,5 mm i ugrađeni mikrofon koji daje nizak nivo šuma. Zvuk se snima u formatu Dolby Digital (dvokanalno) pomoću bilo koje kombinacije ulaza.

64 GB memorije i 2 otvora za SDXC kartice


XA10 omogućava snimanje Full HD AVCHD video zapisa brzinom do 24 Mb/s u ugrađenu fleš memoriju kapaciteta 64 GB. Funkcija automatske promene memorije za 2 otvora za SDXC memorijske kartice omogućava uzastopno snimanje video zapisa. Funkcija za snimanje pomoću dva otvora omogućava istovremeno skladištenje materijala na dve kartice.

Režim infracrvenog snimanja


XA10 pruža mogućnost infracrvenog snimanja u Full HD rezoluciji, za noćne uslove ili za uslove slabog osvetljenja. Možete da izaberete zelenu ili belu boju u skladu sa stilom projekta. Jedinstveni premazi objektiva kompanije Canon i ugrađeni difuzor obezbeđuju jasnu i oštru sliku u čitavom kadru. Infracrvena lampa je ugrađena u dršku kamkordera.

Potpuno ručna kontrola


Prsten za ručnu kontrolu na objektivu omogućava intuitivno upravljanje fokusom. Omogućena je potpuno ručna kontrola ekspozicije, otvora blende, brzine zatvarača i pojačanja pomoću LCD ekrana osetljivog na dodir. Prilagodljivi taster i kontrolni točkić omogućavaju vam da u potpunosti upravljate svojom kreativnošću.

LCD ekran veličine 8,8 cm; elektronsko tražilo veličine 0,6 cm


Veliki, sa strane montirani LCD ekran osetljiv na dodir veličine 8,8 cm (3,5") sa oštrom rezolucijom (920.000 tačaka) pruža odličnu mogućnost pregledanja. Funkcije prikaza grafikona i pomoći pri fokusiranju olakšavaju kadriranje snimka. Dostupno je i elektronsko tražilo od 0,61 cm (0,24") rezolucije 260.000 tačaka.

Dinamički optički stabilizator slike, optički stabilizator slike, Instant AF


Napredni sistem za dinamičku optičku stabilizaciju slike sa režimom optičke stabilizacije obezbeđuje video zapise bez podrhtavanja. Instant AF daje izuzetno oštar fokus za svaki snimak.

Raznovrstan i proširiv


Ultrakompaktni XA10 je raznovrstan i proširiv kamkorder - moguće ga je prilagoditi za korišćenje u svakoj situaciji. Drška je odvojiva, što omogućava korišćenje na ograničenom prostoru, a tu je i dugme za zaustavljanje/pokretanje i komanda za nivo zuma. Takođe poseduje navoj za filter za objektiv i priključak za dodatnu opremu.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XA10, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

CPN.jpeg

Profesionalna mreža kompanije Canon

Inspiracija, obrazovanje, informacije o proizvodima i novosti pružaju potpune informacije za Canon profesionalne fotografe i videografe, kao i napredne entuzijaste, širom sveta.