Canon X MARK II

X MARK II

Ovaj izuzetno tanki poslovni kalkulator sa 12 cifara koji se napaja solarnom energijom ima praktične funkcije i tanki aluminijumski dizajn, a odgovoran je prema životnoj sredini. Praktična poslovna alatka koja kombinuje stil i održivost.

Prednosti

  • Moderan, tanak i izdržljiv dizajn
  • Delimično je proizveden od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon
  • Solarno napajanje - ne sadrži bateriju
  • Stoni kalkulator koji može da prikaže 12 cifara
  • Praktične poslovne funkcije (cost, sell, margin)
  • Funkcija prelaska prstom preko tastera za brz unos

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon X MARK II

Sofisticiran i otporan dizajn


Elegantan i moderan, kalkulator X MARK II odlikuje se atraktivnom mat površinom - u beloj ili crnoj boji - sa elegantnim donjim delom kućišta od aluminijuma. Tanko, jednostavno kućište kompaktno je, izdržljivo i pouzdano, a oznake na tasterima laserski su ugravirane. Sve ovo zajedno čini odličan proizvod, kako po stilu i pouzdanosti, tako i po odgovornosti prema životnoj sredini.

Veća efikasnost uz uštedu resursa


Ovaj inteligentni mini stoni kalkulator sa 12 cifara postavlja nove standarde - na polju stila, efikasnosti i odgovornosti prema životnoj sredini. Kalkulator ima veliki i jasni LCD ekran, a neki delovi napravljeni su od recikliranog materijala sa uređaja kompanije Canon. . To doprinosi efikasnijoj potrošnji resursa i smanjenju otpada, pa je X MARK II pravi kalkulator za direktore, poslovne ljude i pojedince sa odgovornim odnosom prema životnoj sredini.

100% solarno napajanje - bez baterija, bez otpada


Svake godine se bacaju milioni kalkulatora, od kojih mnogi koriste baterije koje se ne mogu zameniti. Kalkulator X MARK II napaja se isključivo solarno, što znači da koristi prirodnu energiju koja se obnavlja. Uopšte ne sadrži bateriju, pa nema opasnog otpada.

Praktične poslovne funkcije


Automatski izračunajte svoju maržu profita pomoću posebnih tastera "cost - sell - margin" (nabavna cena - prodajna cena - marža), bez potrebe za komplikovanim formulama. To je najjednostavniji način da pojednostavite složene obračune i uštedite vreme. Od drugih funkcija, tu su memorija za ukupan zbir (Grand Total), kao i tasteri Shift, procenat, menjanje znaka i kvadratni koren. Funkcija prelaska prstom preko tastera omogućava brz unos cifara, bez blokiranja tastera.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon X MARK II, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

12 - digits

12 - digits

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Neki delovi izrađeni su od recikliranog materijala sa proizvoda kompanije Canon