Canon WS-1610T

WS-1610T

Ovaj stoni kalkulator koji može da prikaže 16 cifara poseduje funkcije za izračunavanje poreza i podesiv LCD ekran. Poseduje i tastaturu poput računarske, dvostruki izvor napajanja i crnu završnu obradu profesionalnog izgleda.

Prednosti

  • Izračunavanje poreza i širok opseg funkcija
  • Podesiv LCD ekran
  • Tastatura poput računarske
  • Dvostruki izvor napajanja: baterije i solarna energija
  • Kompaktan i lak, uz moderan i profesionalan izgled

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon WS-1610T

Sveobuhvatne funkcije za izračunavanje poreza


Kalkulator WS-1610T koji može da prikaže 16 cifara nudi širok opseg funkcija. Tri tastera za izračunavanje poreza izuzetno olakšavaju izračunavanje poreskih stopa. Poseduje prekidač koji olakšava izbor decimalnog zareza i zaokruživanje. Memorija za ukupni zbir automatski skladišti zbirove. Od ostalih tastera izdvajaju se taster za označavanje, promenu znaka i inverziju, kao i sve ostale uobičajene funkcije koje biste očekivali od Canon kalkulatora.

Podesiv LCD ekranVelik, čitljiv i podesiv LCD ekran umanjuje odbijanje svetlosti. Jednostavno nagnite ekran da biste povećali čitljivost i udobnost upotrebe u bilo kojim uslovima osvetljenja. Cifre ostaju čitljive čak i nakon duže upotrebe.

Praktična tastatura poput računarskeProstrana Canon tastatura poput računarske omogućava brzo i efikasno rukovanje. Koncept je zasnovan na dizajnu računarske tastature i pruža postojan i precizan unos. Funkcija prelaska prstom preko tastera omogućava brz unos cifara, bez blokiranja tastera. Veliki tasteri označeni bojama izdržljivi su i napravljeni za ekstenzivnu upotrebu.

Praktičan dvostruki izvor napajanjaNapajanje pomoću baterija i solarne energije obezbeđuje pouzdanu upotrebu na bilo kojem mestu - bez obzira na uslove osvetljenja.

Moderan i profesionalan stilOvaj kompaktni i laki crni kalkulator ima moderan i profesionalan izgled. Dizajniran je da se dobro uklopi na stolu ili na polici.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon WS-1610T, njegovim karakteristikama i mogućnostima.