canon cameras mirrorless

Bez ogledala ili DSLR? 

Otkrijte najbolje od oba sveta

Sve informacije koje su vam potrebne da odaberete idealan fotoaparat za svoje potrebe

Odaberite savršen fotoaparat za sebe

Ako istražujete prednosti fotoaparata sa izmenjivim objektivima ili ste u potrazi za uzbudljivim novim nivoima kreativnih performansi, možete da odaberete kompaktni fotoaparat bez ogledala EOS M ili EOS digitalni SLR fotoaparat. Oba pružaju neke od najboljih tehnologija za snimanje slike, za snažne performanse, zadivljujuće rezultate i neverovatne kreativne prilike, uz neprikosnovenu fleksibilnost EOS objektiva i dodatne opreme. Ovo je naš vodič koji će vam pomoći da odaberete savršen fotoaparat za sebe.

eos m5 ambient comparison

Idealan izbor za početak

Napravite prve korake u EOS svetu i lako istražujte svoj kreativni potencijal pomoću naših osnovnih modela fotoaparata – EOS M10 i 1300D. Oba predstavljaju idealan uvod u korišćenje fotoaparata sa izmenjivim objektivima i pružaju odličan kvalitet fotografija i filmova pomoću velikog senzora od 18 MP, uz Wi-Fi za lako deljenje.

eos m10 eos 1300d

EOS M10

Mali, lagan i svestran, EOS M10 možete da ponesete svuda i da ga uklopite sa svojim jedinstvenim stilom zahvaljujući izboru boja i futrola. Predstavlja idealan korak napred u odnosu na fotoaparat smartfona ili kompaktni fotoaparat, i ne samo da daje rezultate izvanrednog kvaliteta i kreativnu fleksibilnost izmenjivih objektiva, već vam omogućava i da lako snimate selfije pomoću velikog ekrana osetljivog na dodir sa podešavanjem nagiba, kao i da po potrebi uživate u jednostavnosti po principu „uperi i snimaj“.

Saznajte više

eos m10 sample alina rudya

EOS 1300D

Prepun kreativnih opcija, ali i jednostavan za korišćenje, EOS 1300D je savršen DSLR za početak vašeg fotografskog putovanja. Možete da učite o fotografiji i da veoma jednostavno istražujete svoj kreativni potencijal, uz nivo kontrole nad postavkama koji sami birate.

Saznajte više

gull sample a2 creative filters off

Idealan je kao vaš sledeći korak

Ako ste spremni da prenesete fotografiju na novi nivo ili jednostavno želite svestrani fotoaparat visokih performansi, imate izbor između malog, prenosivog EOS M3 i modela EOS 760D bogatog tehnologijom. Oba pružaju kvalitet od 24,2 MP, kontrolu pomoću ekrana osetljivog na dodir sa podešavanjem nagiba i Wi-Fi za lako deljenje. Uz to, svaki put možete da uživate u odličnim rezultatima zahvaljujući intuitivnim automatskim režimima ili da veoma jednostavno istražite kreativne mogućnosti potpuno ručne kontrole.

eos m3 eos 760d

EOS M3

Mali i kompaktan, sa načinom rukovanja kao kod DSLR fotoaparata, EOS M3 kombinuje snažne performanse i izvanredan kvalitet sa prenosivošću. Dovoljno je brz da vam omogućava da lako beležite spontane trenutke, a pruža i širok asortiman kreativnih funkcija koje možete da istražujete. Pored toga, možete da dodate opciono elektronsko tražilo da biste proširili opcije za kadriranje.

Saznajte više

eos m3
Snimljeno pomoću EOS M3
  • f/11.0
  • 1/80
  • 400

EOS 760D

Uz raznovrsne komande i prefinjenu DSLR ergonomiju, EOS 760D može da prenese vaš fotografski potencijal na novi kreativni nivo. Veoma je prilagodljiv i ima napredni AF sistem sa 19 tačaka koji olakšava praćenje subjekata koji se brzo kreću, pa možete da uživate u izvanrednim rezultatima bez obzira na to da li snimate sport, portrete ili pejzaže. Tu je i ekran sa podešavanjem nagiba osetljiv na dodir, koji je odličan za snimanje filmova iz različitih perspektiva.

Saznajte više

eos 760d sample

Idealan izbor za naprednog korisnika

Naši napredni, potpuno povezani EOS fotoaparati od 24,2 MP omogućavaju vam da istražujete nove subjekte i tehnike, kao i da razvijate kreativnost na uzbudljive nove načine. U modelima EOS M5 i EOS 80D ćete pronaći vrhunske karakteristike koje vam daju veću kontrolu i brzinu, što obuhvata brze AF sisteme i uzastopno snimanje brzinom od 7 kadrova u sekundi, kao i nove nivoe performansi i kvaliteta koji će vašu fotografiju i videografiju podići na nove visine.

eos m5 eos 80d

EOS M5

EOS M5 objedinjuje najbolje karakteristike kompaktnih i DSLR fotoaparata kompanije Canon i savršeno kombinuje odlične performanse sa malim, diskretnim dimenzijama, što ga čini savršenim za uličnu fotografiju. Pored toga, možete da uživate u autentičnom EOS načinu rukovanja zahvaljujući centralno postavljenom elektronskom tražilu visoke rezolucije. Predstavlja idealan izbor za korisnike koji već imaju EOS, kao sekundarni fotoaparat koji je kompatibilan sa postojećim objektivima, odnosno kao manja alternativa tradicionalnom DSLR fotoaparatu.

Saznajte više

eos m5 sample gail tibbon
Snimljeno pomoću EOS M5
  • f/11.0
  • 1/80
  • 400

EOS 80D

Neograničeno možete da istražujete kreativnost pomoću snažnog, svestranog i brzog modela EOS 80D koji je izvanredan za sport, portrete, pejzaže, uličnu fotografiju, putovanja i fotografisanje pri slabom osvetljenju, kao i za kreativnu videografiju. Bogat je inovativnim tehnologijama i daje vam svu kontrolu i fleksibilnost potrebne za postizanje zadivljujućih rezultata u svakoj situaciji.

Saznajte više

eos 80d sample

Još uvek vam je potrebna pomoć?

Dodatno istražite kako biste pronašli savršen fotoaparat za sebe.