L-series EOS R & EF Lenses

Canon RF objektivi

Istražite šta je sledeće

Novo za 2020.

Canon sa ponosom najavljuje nekoliko novih objektiva i ekstendera za EOS R sistem, uključujući izvanredni RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM iz serije L, RF 600mm F11 IS STM i RF 800mm F11 IS STM, za zadivljujući doseg i svestranost. Pored toga, Canon takođe potvrđuje plan za predstavljanje dodatnih RF objektiva tokom 2020.

Napravljen od nule

EOS R sistem i RF sistem za montažu prenose nasleđe postojećeg EOS sistema na novi nivo. Canon inženjeri su prilikom razvoja EOS R sistema uzeli u obzir tehnološka dostignuća i povratne informacije krajnjih korisnika, kao i jednostavnost rukovanja i potencijal za proširivanje portfolija objektiva u budućnosti.

Kvalitet po dizajnu

RF sistem za montažu objektiva omogućava revolucionarni novi optički dizajn, uz postavljanje velikih elemenata objektiva što je bliže moguće senzoru, čime se omogućava da svetlo pada direktno na senzor. Ovim se smanjuju optičke aberacije i povećava kvalitet slike.

Canon The RF mount

Napravljen za fleksibilnost

Kratki zadnji fokus ovog sistema za montažu i veliki prečnik od 54 mm omogućili su inženjerima za optiku kompanije Canon da dostignu novi stepen slobode radi kreiranja nove generacije optike – pruža savršen balans između smanjivanja veličine sistema, slike visokog kvaliteta i visokog učinka.

Canon eos r back folts

Možda će vas takođe interesovati...