TRANSAKCIONA KOMUNIKACIJA

Inkdžet fleksibilnost za prelepo štampanje malog obima

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Specijalisti za transakcionu komunikaciju

Sa kancelarijama u Holandiji i Španiji, AddComm grupa pomaže preduzećima da unaprede komunikaciju pomoću usluga za štampanje knjiga, uključujući automatizovanu isporuku transakcionih dokumenata, direktni marketing i komunikaciju sa klijentima.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Digitalna tehnologija donosi izazove u vezi sa štampom

Prelaskom na digitalne kanale smanjila se potražnja za štampanjem malog obima. Manji zadaci postali su neekonomični na inkdžet štampačima sa uzastopnim uvlačenjem koje koristi kompanija AddComm (dizajnirani su za proizvodnju velikog obima), a korišćenje štamparske prese sa tonerom dovelo je do problema sa troškovima i kvalitetom otisaka.

AddComm grupi bio je potreban efikasan proces štampanja za zadatke malog obima, bez kompromisa po pitanju kvaliteta slike.

Two men working at digital printing machine

Inkdžet rešenje u boji

Zahvaljujući snažnom partnerstvu sa kompanijom Canon koje traje više od 20 godina, kompanija AddComm znala je da će im vizionarstvo kompanije Canon ponuditi uspešno rešenje – tako je i bilo, na Canon poslovnom danu za komercijalno štampanje u Nemačkoj.

Inkdžet presa u boji sa mehanizmom za uvlačenje listova VarioPrint i300 besprekorno se integriše u proizvodno štampanje knjiga kompanije AddComm, uz kvalitet, produktivnost i svestranost potrebne za zadatke štampe sa manje od 2.500 јedinica, kao i za precizno uklapanje kvaliteta sa postojećim ColorStream presama koje kompanija trenutno koristi.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


MOGUĆNOST PREBACIVANJA ZADATAKA MALOG OBIMA SA PRESA KOJE KORISTE TONER UČINILA JE ČITAVU NAŠU OPERACIJU ŠTAMPANJA MANJE OBIMNOM I EFIKASNIJOM.

Leoni van der Vin,
Generalni direktor kompanije AddComm
Man examines colour digital prints for book printing

Nove mogućnosti za budućnost

Fleksibilnost štampača VarioPrint i300 transformisala je digitalnu i štamparsku komunikaciju za kompaniјu AddComm. Skupu tehnologiju sa tonerom sada je moguće zameniti digitalnom štamparskom presom koja isplativo obrađuje zadatke malog obima za personalizovane dokumente, uz održavanje kvaliteta originalnog štampanja velikog obima.

Sada se AddComm ističe iz mase zahvaljujući mogućnosti korišćenja mešanih medija – uz potpuno novi svet mogućnosti na novim tržištima, kompanija je već počela da sklapa ugovore sa novim klijentima.ZA SADA SU PERFORMANSE UREĐAJA VARIOPRINT i300 ODLIČNE.

Postignite maksimalnu upečatljivost u štampanoj i digitalnoj komunikaciji

Razgovarajte sa našim timom