Spazio-hero1

Spazio81 jača svoju saradnju s kompanijom Canon radi daljeg podsticanja brzog rasta poslovanja

Od svog osnivanja 2008, Spazio81, milanski studio specijalizovan za umetničku fotografiju, doživeo je brzi rast štamparskog biznisa i reputacije. Stvorivši na osnovu kvaliteta svoje foto-štampe zavidan portfolio klijenata širom sveta, među kojima su vrhunski fotografi i luksuzni brendovi, što je postigao zahvaljujući 12-bojnom štampaču velikog formata Canon imagePROGRAF 60”, Spazio81 je nastavio saradnju s kompanijom Canon, koristeći objedinjeno digitalno nasleđe obe kompanije kako bi proširio svoj portfolio usluga i iskoristio mnoge mogućnosti koje digitalna štampa pruža.

Kompanija Spazio81 prepoznala je potrebu za prilagođavanjem i proširivanjem kako bi razvila poslovanje. U saradnji s kompanijom Canon, ovaj italijanski specijalizovani studio želeo je da pronađe dodatno rešenje koje bi mu omogućilo da ispunjava i premašuje očekivanja klijenata, u isto vreme mu omogućavajući da nastupi na novim tržištima, poput arhitekture, inženjerstva i građevinarstva i dizajna enterijera.

Spazio-image1

„Za našu kompaniju veliki kompliment predstavlja to što Marko, koji živi čak u Njujorku, insistira da koristi naše usluge štampanja.“

Alesandro Lokateli, generalni direktor, Spazio81