DIGITALNO ŠTAMPANJE KNJIGA

Inkdžet otvara svet boja

Two male Digiforce employees at the book printing office

Digitalno štampanje knjiga je u ozbiljnoj ekspanziji

Kompanija Digiforce, sa sedištem u Holandiji, specijalizovana je za digitalno štampanje knjiga za akademske i obrazovne izdavače širom Evrope. Svake godine, njen automatizovani radni proces daje 500.000–600.000 knjiga (zadaci malog obima i pojedinačne kopije) za klijente u Holandiji, Belgiji i Nemačkoj.

Woman and man in front of large inkjet production printers, examining book pages to be printed

Kombinovanje tehnika crno-bele štampe i štampe u boji

Štampanje stranica u boji i monohromatskih stranica na odvojenim mašinama čini skupim pravljenje knjiga sa mešanim stranicama. To takođe znači da postoji veća verovatnoća da dođe do nepostojanosti u kvalitetu štampe.

Kompaniji Digiforce bilo je potrebno pouzdano rešenje koje omogućava štampanje crno-belih stranica i stranica u boji na jednom uređaju. Takođe je bilo potrebno da taj uređaj pruža non-stop pouzdanost.

Back of a man wearing a jumper with the Digiforce name and logo using an inkjet printing press

Investicija u tehnologiju inkdžet štampanja

Posle dugogodišnje saradnje sa kompanijom Canon, kompanija Digiforce je znala kakav nivo kvaliteta i pouzdanosti može da očekuje. Stoga, kada je izvršni partner Frank van Bokstel čuo za novu Canon tehnologiju inkdžet štampanja sa uvlačenjem listova koju koristi VarioPrint i300, odmah je prepoznao kao snažno rešenje za štampu.

Pravljenjem knjiga sa crno-belim stranicama i stranicama u boji pomoću jedne inkdžet prese, Digiforce može da unapredi poslovnu ponudu i da klijentima ponudi mogućnosti raznobojnije štampe.

Stack of printed paperback books produced by Digiforce with inkjet printer ink


…KVALITET JE POSTOJAN U CELOJ KNJIZI, A ISPLATIVOST NAM OMOGUĆAVA DA PONUDIMO VIŠE KLIJENTIMA.

Frank van Bokstel,
Izvršni partner u kompaniji Digiforce

Unapređena efikasnost stvara nove prilike

Štampač VarioPrint i300 kompanije Canon uneo je revoluciju u štampanje pojedinačnih knjiga koje pruža kompanija Digiforce. Mešani izlaz izuzetno povećava efikasnost, dok non-stop pouzdanost daje mnogo duže vreme operativnosti. Zahvaljujući ovoj povećanoj produktivnosti i postojanosti, kompanija Digiforce je odštampala 16 miliona stranica knjiga za samo 7 nedelja.

Kombinacija otisaka visokog kvaliteta i smanjenja troškova i vremena za operatera omogućila je kompaniji Digiforce da istraži nove izvore prihoda. Kompanija je uspela da ponudi novu uslugu štampanja knjiga za 4 sata, pošto brzina štampača VarioPrint i300 omogućava klijentima da naruče ujutru i da knjigu dobiju istog dana.JEDNA OD NAJBOLJIH MAŠINA NA SVETU.

Otkrijte kako naše usluge digitalnog štampanja knjiga mogu da unaprede vaše poslovanje

Razgovarajte sa našim timom