Canon Camera

Moduli napredne automatizacije

Moduli napredne automatizacije

Za seriju imagePRESS C10010VP

Obezbedite postojano visok kvalitet otisaka, ne trošeći vreme i novac na ručni pregled i podešavanje

Garancija kvaliteta u okruženjima za proizvodnu štampu često zahteva puno rada i utrošenog vremena, što podrazumeva sate provere, ručno podešavanje i ponovno štampanje. Serija imagePRESS C10010VP podržava dve dodatne opcije automatizacije koje će sve to obaviti umesto vas.

Automatizujte registraciju i podešavanja nijanse boje pre štampanja

Konfigurisanje nijanse boje i podešavanje registracije od prednjeg do zadnjeg plana pre štampanja može značajno da uštedi vreme u vašem radnom procesu štampe. Jedinica za prepoznavanje smanjuje konfigurisanje pre štampanja na samo jedan klik.

Održavajte postavke boje i registracije tokom štampanja

Jedinica za prepoznavanje neprekidno nadgleda nijansu boje i registraciju na svakoj stranici tokom zadatka štampe, pružajući povratne informacije mašini da bi prilagodila postavke radi održavanja postojanosti.

Proverite da li je svaka stranica savršena

Jedinica za pregled proverava da li na svakom listu ima prašine, mrlja, linija i drugih nedostataka, uz podesive nivoe preciznosti. Nakon toga po potrebi može automatski da ponovo odštampa sve nesavršene stranice kako bi se omogućilo pravljenje kompletne grupe savršenih otisaka.

Sensing Video
Inspection Unit

Istražite module automatizacije za seriju imagePRESS C10010VP

Dodatne opcije automatizacije kompanije Canon nude naprednu kontrolu kvaliteta radi ispunjavanja najviših standarda štampanja.

Pročitajte brošuru

Saznajte šta pruža serija imagePRESS C10010VP i njeni opcioni moduli napredne automatizacije.

Povezani proizvodi i rešenja

 • Serija imagePRESS C10010VP

  Serija imagePRESS C10010VP je namenjena okruženjima za štampu sa velikim obimom posla koja žele da dodatno povećaju poslovanje, asortiman načina primene, kvalitet i profit.

 • Jedinica za pregled

  imagePRESS C10010VP jedinica za pregled

  Održavajte postojan kvalitet ne trošeći vreme i novac na ručne provere. Jedinica za pregled automatski prati svaku odštampanu stranicu radi otkrivanja nedostataka kao što su prljavština, izobličenje i pruge, uz opciju za uklanjanje i automatsko ponovno štampanje neispravnih stranica.

 • Jedinica za prepoznavanje

  imagePRESS C10010VP jedinica za prepoznavanje

  Postignite postojane rezultate na svakoj stranici. Jedinica za prepoznavanje automatski podešava i nadgleda registraciju od prednjeg do zadnjeg plana i nijansu boje pre i tokom štampanja, uz stalno doterivanje u hodu kako bi se obezbedila konzistentnost sa postavkama zadatka.

 • Želite da saznate više o ovom proizvodu?