Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Ubrzavanje poboljšavanjem protoka informacija

Izazovi

Moderna eksplozija podataka dovela je do toga da obrađujete više dokumenata i informacija nego ikada pre – pristup svemu tome potreban je u kancelariji i daljinski. Nije lako ubrzati komunikaciju u okviru preduzeća, uz održavanje bezbednosti informacija.

Naše inovativne alatke za upravljanje informacijama i štampanjem pomažu zaposlenima koji rade u kancelariji i na terenu da lakše dele dokumente – uživo, virtuelno ili u štampanom obliku.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Studija slučaja

Otkrijte kako smo pomogli Bolnici Svetog Džejmsa da brže i efikasnije obrađuje ogromne količine poverljivih informacija, uz ojačavanje bezbednosti podataka.

Saznajte više

Obratite nam se

da biste otkrili kako možemo da doprinesemo ubrzavanju vašeg poslovanja

Saznajte više

Primene za klijente

Saradnja na AEC projektima

saradnja na projektima u vezi sa arhitekturom, inženjeringom, građevinarstvom i upravljanjem
Unapredite razvoj projekata tako što ćete saradnicima pružiti brz i lak pristup dizajnerskim informacijama, gde god da se nalaze. Otkrijte kako vam naša rešenja za skeniranje, štampanje i deljenje pomažu da unapredite upravljanje građevinskim projektima.

Usluge upravljanja štampanjem

usluge upravljanja štampanjem
Podignite svoje štampanje na viši nivo uz naše rešenje Usluge upravljanja štampanjem. Koliko god da vam je organizacija velika a štampanje obimno, naša rešenja Usluge upravljanja štampanjem povećavaju produktivnost i istovremeno smanjuju troškove i otpad.

Digitalizovanje dokumenata

skeniranje dokumenata i automatizovanje
U digitalnom svetu današnjice nemogućnost brze obrade dokumenata može da vam uspori poslovanje. Radite brže i pametnije tako što ćete prestati da koristite papir i omogućiti zaposlenima da pristupaju dokumentima gde god da se nalaze.

Pravljenje dokumenata na zahtev

komunikacija na zahtev
Neefikasni proizvodni radni procesi usporavaju vašu organizaciju. Otkrijte kako možete da poboljšate kvalitet i doslednost otisaka, uz istovremeno povećanje efikasnosti i uštedu novca kroz pravljenje dokumenata na zahtev.

Možda će vas takođe interesovati

  • Canon
  • ...
  • Upravljanje informacijama i štampanjem – ubrzavanje