Partneri i udruživanja

Kompanija Canon je vodeći igrač na tržištu poslovne štampe i rešenja za dokumente širom Evrope. Naši inovativni proizvodi koriste najsavremenije tehnologije za optiku i sliku, a bolji su i zahvaljujući ekspertizi naših podjednako poštovanih strateških partnera, među kojima su Hewlett Packard i Microsoft.

Mi i klijente tretiramo kao poslovne partnere: naš odnos umnogome prevazilazi jednostavnu prodaju ili instaliranje uređaja. Blisko sarađujemo sa klijentima u sektorima kancelarijske i profesionalne štampe kako bismo precizno utvrdili njihove zahteve i pružili rešenje prilagođeno njihovim potrebama. Pored toga što nudimo kvalitetne proizvode, takođe pružamo konsultantske usluge, inteligentna softverska rešenja, obuku i podršku. U stvari, kompletan asortiman usluga koje zaista mogu da povećaju produktivnost i efikasnost, kao i da smanje troškove.

Naši klijenti iz sektora profesionalne štampe imaju koristi od našeg odnosa sa organizacijama kao što su NexPress i Gretag Macbeth, koje nam omogućavaju da ponudimo portfolio proizvoda koji obuhvata kompletan proces štampe. Naše poboljšano upravljanje bojama, proizvodni radni proces i rešenja za štampanje promenljivih podataka pomogli su mnogim našim klijentima da se izdvoje na sve konkurentnijem tržištu.

spacer
					image
Program za partnere