Naš asortiman objektiva za EOS fotoaparate

Bez obzira da li odaberete makro, širokougaoni ili supertelefoto, novi objektiv može da vam pruži novu perspektivu

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

EF-M objektivi

Objektivi napravljeni ekskluzivno za korišćenje sa EOS M fotoaparatima. Uživajte u visokim performansama i odličnom kvalitetu slike uz prenosiv i lagan dizajn koji omogućava nošenje svuda.

EF-S

Napravljeni za EOS fotoaparate sa APS-C senzorom, EF-S objektivi su lagani i daju izvanredne slike – odlični su za svakodnevnu upotrebu. Pokažite kreativnost uz žižne daljine od ultraširokougaone do telefoto.

EF sa fiksnom žižnom daljinom

Za one koji žele zaista najviši kvalitet slike, EF objektivi sa fiksnom žižnom daljinom takođe pružaju veliki maksimalni otvor blende – odličan izbor za snimanje pri slabom osvetljenju i kontrolu dubine polja.

EF zum

EF zum objektivi pružaju opseg različitih žižnih daljina za kreativnu fleksibilnost u fotoaparatu. Odlična opcija za osobe koje putuju sa što manje prtljaga ili za one kojima je potrebna brzina u radu.

Makro

Uočite sićušne objekte iz drugačije perspektive. Makro objektivi pružaju veliko uvećanje i otkrivaju najsitnije detalje – savršeni su za snimanje cveća i insekata u prirodi.

Tilt and shift

Tilt-and-shift objektivi pružaju kontrolu nad fokusom i perspektivom. Povećajte dubinu polja prilikom snimanja pejzaža i mrtve prirode, a zabeležite i prirodni prikaz arhitekture i enterijera.

Filmski objektivi kompanije Canon

Namenski napravljeni za asortiman filmskih EOS kamera, filmski objektivi kompanije Canon pružaju izvanredan kvalitet slike onima koji se profesionalno bave kinematografijom.

Ekstenderi

Povećajte žižnu daljinu objektiva kompanije Canon iz serije L za još veći telefoto doseg. Zahvaljujući tome što su kompaktni i prenosivi, ekstenderi predstavljaju odličnu opciju za putovanja.