Makro

Makro objektivi omogućavaju fotografisanje veoma malih subjekata izbliza i otkrivaju detalje koji često nisu vidljivi golim okom. Koriste ih fotografi divljih životinja za slikanje insekata i cveća, kao i oni koji prave snimke mrtve prirode u studiju. Zahvaljujući odličnom kvalitetu slike i velikim maksimalnim otvorima blende, makro objektivi takođe predstavljaju odličnu opciju za portrete.

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM NOVO

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Uvećajte prefinjene detalje nevidljive ljudskom oku pomoću ovog inovativnog, kompaktnog makro objektiva sa izvanrednim uvećanjem od 1,2x, tehnologijom Hybrid IS i prvim ugrađenim svetlom za makro fotografiju na svetu*.

EF 50mm f/2.5 Compact Macro

EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Lagan i kompaktan, savršen kao makro objektiv opšte namene ili kao fleksibilni standardni objektiv.

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM je prvi pravi makro objektiv u EF-S seriji. Dinamičan i kompaktan objektiv sa brzim fokusiranjem koji pruža uvid u uzbudljive detalje koji nisu vidljivi ljudskom oku.

EF 100mm f/2.8 Macro USM

EF 100mm f/2.8 Macro USM

Objektiv EF 100 mm f/2,8 Macro USM podjednako je pogodan za snimanje portreta i za makro fotografiju do prirodne veličine (1x).

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Model EF 100 mm f/2,8L IS USM, deo prestižne L serije kompanije Canon, koji prvi koristi stabilizator slike sa detekcijom ugla i pomeraja, a koji je veoma efikasan pri najmanjim daljinama za fokusiranje.

EF 180mm f/3.5L Macro USM

EF 180mm f/3.5L Macro USM

Zahvaljujući telefoto specifikaciji, krupne planove u prirodnoj veličini moguće je snimati sa veće razdaljine, bez rizika od uznemiravanja subjekta. Idealno rešenje za divlje životinje.

MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo

MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo

Ovaj jedinstveni makro objektiv dizajniran je za postizanje velikog uvećanja koje je veće od prirodne veličine (1x), bez potrebe za dodatnom opremom.

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

EXPLORE EOS digital edition

The official Canon Brochures app is your guide to the Canon products and services. Our first digital brochure, EXPLORE EOS, guides you through the world of photography and lenses.

Find out more about the Canon Brochure app


Or download the Canon Brochures app now:

App_store.jpgGoogle_play.jpg