spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
O namaZa sve informacije o Canon organizaciji  |   Gde kupitiPronađite vašeg najbližeg prodavca Canon proizvoda i softvera |   Kontaktirajte nasKontaktne detalje za Canon-ove globalne operacije Canon Crna Gora spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > Za kućnu upotrebu > Pregled proizvoda > Kompaktni digitalni fotoaparati > IXUS spacer image spacer image
spacer image

IXUS kompaktni digitalni fotoaparati

Minijaturne dimenzije i snažni 12x zum

Uprkos minijaturnom metalnom kućištu koje staje u džep, IXUS 510 HS/IXUS 500 HS poseduje snažni 12x optički zum i omogućava vam da snimate fotografije i video zapise sa velikim zumom u svakoj prilici.

Prilikom snimanja sa velikim zumom ili u uslovima slabog osvetljenja, postoji verovatnoća da će doći do podrhtavanja fotoaparata, čime se povećava mogućnost dobijanja zamućenih rezultata. Intelligent IS predstavlja pionirsko rešenje kompanije Canon – napredni sistem za optičku stabilizaciju slike (pomeranje u objektivu) koji je dovoljno inteligentan da detektuje sliku i da primeni najefektivniju ispravku radi dobijanja oštrijih i jasnijih fotografija i video zapisa.

Dostupno je na sledećim modelima:

Trenutno delite slike pomoću Wi-Fi funkcije

Fotoaparati IXUS 510 HS i IXUS 240 HS sa podrškom za Wi-Fi omogućavaju jednostavno povezivanje na kućne bežične mreže, računare, pametne telefone i tablet računare radi trenutnog deljenja slika. Nakon povezivanja možete da ih koristite za otpremanje slika na mrežu i trenutno deljenje zabave sa prijateljima i članovima porodice putem e-pošte ili portala Facebook/Twitter/YouTube™.

Dostupno je na sledećim modelima:

Zapanjujući rezultati fotografisanja pri slabom osvetljenju

HS sistem pruža mogućnost snimanja sveta baš onako kako ga vidite. Pruža izvanredne rezultate pri slabom osvetljenju i beleži skoro svaki tračak svetla i boje kako biste dobili slike vrhunskog kvaliteta, koje odražavaju atmosferu trenutka. Njegove sjajne mogućnosti dostupne su u svim uslovima osvetljenja. U poređenju sa konvencionalnim fotoaparatima, oni sa HS sistemom omogućavaju snimanje slika sa do 60% manje šuma, vidljivijim detaljima i preciznijim prikazom boja, kako biste dobijali zaista prelepe slike danju ili noću.

Dostupno je na sledećim modelima:

Vrhunski režim „uperi i snimaj“

Inteligentni automatski režim je vrhunski režim za automatsko snimanje. On koristi više inteligentnih tehnologija kako bi svako mogao samo da uperi i snima izvanredne slike – uz zapanjujući nivo oštrine, detalja i boje – u svakoj situaciji. Bez obzira na to da li je potrebno da zabeležite teško uhvatljivi trenutak ili da bez muke snimate slike na odmoru, inteligentni automatski režim će vam uvek pomoći da sve impresionirate rezultatima.

Funkcija Face ID može da registruje do 12 lica članova porodice i prijatelja tako da ona imaju prioritet za fokusiranje na svakom snimku. Takođe, označava njihova imena na slikama radi jednostavnog pronalaženja prilikom reprodukcije. Inteligentni automatski režim takođe funkcioniše sa licima koja su registrovana pomoću funkcije Face ID i prilagođava postavke u skladu sa starošću osobe – na primer, isključuje blic i zvukove kada detektuje bebu koja spava ili aktivira uzastopno snimanje i Servo AF/AE kada detektuje decu koja se igraju.

Dostupno je na sledećim modelima:

IXUS

Uz tanke modele primamljivog izgleda, IXUS asortiman kombinuje izvanredan stil i jednostavnost korišćenja sa vizionarskim tehnologijama kompanije Canon poput HS sistema koji pruža odlične performanse pri slabom osvetljenju. Svaki IXUS kombinuje izvanredni, taktilni dizajn i metalno kućište – za fotoaparate koji izgledaju podjednako zapanjujuće kao i slike koje snimaju.

Blicevi

Spoljni blic može da doda novu dimenziju vašim slikama. Koristite snažni blic (HF-DC2) kako biste dodatno osvetlili snimke ili ga koristite kao pomoćnu jedinicu radi kreativnijeg snimanja (na primer, osvetljavanje više delova scene i iz različitih pravaca).

SELPHY

SELPHY

SELPHY kompaktni foto-štampač vam omogućava da za nekoliko sekundi pretvorite fotografije u prelepe, dugotrajne otiske – kao i da eksperimentišete sa kreativnim efektima, rasporedima i formatima za štampu.

Napajanje

Imajte poverenja u kompaniju Canon kada su u pitanju performanse napajanja. Dodatne baterije, punjači za baterije i AC adapteri omogućavaju vam da duže snimate fotografije i video zapise, kao i da pregledate slike bez brige o pražnjenju baterije.

Mekane futrole

Zaštitite kompaktni fotoaparat od prašine i ogrebotina pomoću elegantnih mekanih futrola.

Vodootporno kućište

Waterproof Case

Savršeno rešenje za ronjenje samo sa maskom do dubine od 3 metra, vodootporna kućišta pružaju jednostavan pristup mnogim komandama za fotografisanje, poput podešavanja balansa bele. Mogu da budu korisna i na kopnu, kao zaštita od snega, peska, prašine i vlage.

spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Zaštićeno autorskim pravom 2014   |   Opšti ugovorni uslovi za upotrebu   |   Sitemap   |   Informacije o kolačićima spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Zaštićeno autorskim pravom 2012   |   Opšti ugovorni uslovi za upotrebu spacer image spacer image