spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
O nama  |   Gde kupitiPronađite vašeg najbližeg prodavca Canon proizvoda i softvera |   Kontaktirajte nasKontaktne detalje za Canon-ove globalne operacije Canon Crna Gora spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > O nama spacer image spacer image
spacer image
O kompaniji Canon

O nama

Canon Evropa je filijala Canon Inc. iz Japana, vodeći svetski inovator i pružalac grafičkih rešenja.

Naše poslovanje
Već više od 50 godina isporučujemo pionirsku tehnologiju grafike našim potrošačima u Evropi.

Naši potrošači dobijaju prednosti korišćenjem naših potrošačkih i profesionalnih grafičkih proizvoda uključujući i vodeće fotografske opreme, štampače, skenere i dvoglede, kao i napredne ponude digitalnih i SLR kamera. Osim toga, naša jedinica za poslovna rešenja nudi ogroman izbor rešenja za štampanje i upravljanje dokumentima za mala i srednja preduzeća, velike korporacije i uprave.

Naša industrijska jedinica za poslovne proizvode dalje proširuje našu ponudu, nudeći proizvode koje su prikladni za različita tržišta kao što je medicinsko, optičko, tržište emitovanja i IT multinacionalno tržište.

Canon Evropa učestvuje sa jednom trećinom u ukupnoj globalnoj prodaji kompanije Canon i zapošljava u regionu 11.000 ljudi širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike (EMEA).

Naša marka
Mi u kompaniji Canon verujemo u moć slike: moć za brzu i jednostavnu komunikaciju, u ponudi finesa, u izazivanje najjačih emocija i pojednostavljivanje najsloženijih zadataka.

Mi oživljavamo našu strast za slikama svrstavajući pod pojam Canon marke široku ponudu aktivnosti visokog profila, od reklamnih kampanja kao što je nedavna korporativna kampanja ‘Mi govorimo jezikom grafike’ do ključnih kulturnih i sportskih sponzorstava i evropskih događaja i izložbi.

Naša platforma marke ‘You Can’ (vi možete) obuhvata suštinu Canon marke i konstruisana je da inspiriše naše potrošače da istražuju njihovu kreativnost i budu pojačani našom tehnologijom. Sa kompanijom Canon – Vi možete

Putem zvaničnog sponzorstva u sportu kao što je UEFA EURO 2008™  i aktivnostima vezanih za životnu sredinu kao što je podrška WWF, kompanija Canon izražava strast za moć slike i posvećenost našoj japanskoj korporativnoj filozofiji Kyosei, koja znači ‘živeti i raditi zajedno za opšte dobro’. Otkrijte više o Kyosei.

Otkrijte informacije o globalnoj Canon grupi

Pronađite ključne činjenice i brojke o Canon Evropa

Otkrijte celu ponudu proizvoda

Print page Odštampajte ovu stranicu arrow more

spacer image
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Zaštićeno autorskim pravom 2014   |   Opšti ugovorni uslovi za upotrebu   |   Sitemap   |   Informacije o kolačićima spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Zaštićeno autorskim pravom 2011   |   Opšti ugovorni uslovi za upotrebu spacer image spacer image